TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar: Altın Koza Festivaline harcanan paralar, Adana’nın kazandığı faydalar karşısında önemsiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31. Uluslararası Altın Koza Film Festivaline ayrılan 53 milyon 454 bin TL’nin eleştirilmesine yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 13:26
Muhabir: Meryem Ünal
Karalar: Altın Koza Festivaline harcanan paralar, Adana’nın kazandığı faydalar karşısında önemsiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31. Uluslararası Altın Koza Film Festivaline yönelik harcamalarla ilgili eleştiriler hakkında önemli açıklama yaptı. Festival için ayrılan 53 milyon 454 bin TL’nin Adana'nın tanıtımına katkı sağlayacağını belirten Karalar, bu harcamaların kentin tanıtımı ve turizme sağladığı katkılar göz önüne alındığında önemsiz olduğunu ifade etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “ Özellikle festivallerde çok fazla para harcandığıyla ilgili eleştiri çok olur. Biz ona saygı duyuyoruz. Altın Koza Film Festivali, Nisan’da Adana gibi önemli etkinliklerde amacımız Adana’ya gelen turistlerin sayısını arttırmak. Belediye başkanın görevi sadece yol, su, kanalizasyon sistemleri yapmak değil Adana gibi o kadar güzel değerleri olan bir kentin tanıtılmaması da bizim için bir zulümdür. Şimdi biz Adana’yı tanıtıyoruz. Hiç olmadığı kadar Adana güzelliklerini tanıtıyor. Buraya harcanan paralar aslında önemsiz paralar. Toplamda Adana’nın kazandığı faydaları düşündüğümüzde. Bu harcanan paraları hiç konuşmamak lazım aslında.

“Günümüzde ki Adana ile ben gurur duyuyorum”

Karalar, “10 Sene öncesine bakın Adana nasıldı, günümüzde ki Adana ile ben gurur duyuyorum. Hepimiz dar gelirli yerlerden geldiğimiz için zaten paranın değerini biliyoruz. Kendi paramızdan çok daha iyi değerlendirdiğimizi biliyorsunuz. Yoksa Büyükşehir Belediyesi bu halde olmazdı” diye ifade etti.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.