TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdinç Altıok: Sorunları elbirliğiyle ve katılımcı anlayışla çözeceğiz

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını benimseyerek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Altıok, muhtarların taleplerini dinleyip çözüm önerileri sundu ve ilçenin geleceğe emin adımlarla taşınacağı mesajını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 11:32
Kaynak: BÜLTEN
Erdinç Altıok: Sorunları elbirliğiyle ve katılımcı anlayışla çözeceğiz

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, sosyal demokrat ve katılımcı belediyecilik anlayışını sürdürerek, mahalle muhtarlarıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Altıok, belediyedeki makamında ağırladığı muhtarların taleplerini dinleyip çözüm önerileri sundu. Toplantıda, ilçenin geleceğe emin adımlarla taşınması ve halkla işbirliği içinde sorunların çözülmesi vurgulandı. Başkan Altıok, eksikliklerin yerinde gözlemleneceğini ve eşgüdüm içinde çalışılacağını belirtti.

“İlçemizi geleceğe emin adımlarla taşıma çabamızdan ödün vermeyeceğiz”

Demokrasinin temel taşı muhtarların, mahallelerdeki sorunların birinci elden çözümü için önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Başkan Altıok şunları söyledi: “Adana’mızın en önemli ilçelerinden birinde yaşadığımız için mutluyuz ve ilçemizi geleceğe emin adımlarla taşıma çabamızdan ödün vermeyeceğiz.”

“Eşgüdüm halinde halkımız için çalışmaya özen göstereceğiz”

Yumurtalık’ın sanayi alanındaki yeni yatırımlarla ve turizm destinasyonuyla ulusal ve uluslararası boyuta taşınacağını dile getiren Başkan Altıok, “Eksikliklerimizi yerinde görerek ve yine yerinde belediyecilik çalışmalarıyla bu sorunların üstesinden birer birer geleceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu bağlamda muhtarlarımızla, Adana Büyükşehir Belediyemizle elbirliğiyle, işbirliğiyle, eşgüdüm halinde halkımız için çalışmaya özen göstereceğiz” diye ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.