TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne tam not

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret ederek kreşin sunduğu modern eğitim imkanlarını yerinde inceledi. Başkan Aydar, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim aldığını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 11:26
Kaynak: BÜLTEN
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne tam not

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni ziyaret ederek kreşin sunduğu eğitim ve bakım hizmetlerini yerinde değerlendirdi. Ziyaret sırasında kreşin çeşitli bölümlerini gezerek modern eğitim alanları ve hijyen koşullarını inceledi. Başkan Aydar, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim aldığını belirterek, “Ceyhan’ın çocukları emin ellerde” ifadelerini kullandı.

Modern Eğitim Alanları ve Hijyenik Koşullar

Kreşte beş sınıfın yanı sıra, modern mutfak ve son teknoloji ile donatılmış eğitim alanlarının bulunduğunu belirten Başkan Aydar, eğitim kalitesi, hijyen ve güvenlik standartlarına da vurgu yaptı. Aydar, “Güzel temiz bir mutfağımız, son model teknolojilerle donatılmış bir anaokulumuz sizlere hizmet veriyor” diyerek kreşin yemekhanesinin 3/6 yaş çocuklara uygun olarak tasarlandığını söyledi. “Tertemiz, bakımlı bir şekilde çocuklarımıza burada yemek veriyoruz” şeklinde konuştu.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar

Sosyalleşmenin İlk Adımı Bu Kreşte

Başkan Aydar, kreşte hijyenin en üst seviyede tutulduğunu ve çocukların sosyalleşme süreçlerinin güvenli bir ortamda sürdürülebileceğini vurguladı. “Sosyalleşmenin ilk aşaması olan aile eğitiminden sonra ikinci aşamasını bizim anaokullarımızda güvenle alabilirsiniz” dedi. Aydar, kreşin çocukların sosyalleşme süreçlerine önemli katkı sağladığını belirtti.

Kayıtlar Devam Ediyor

Başkan Aydar, kreş için kayıtların başladığını hatırlatarak ailelere seslendi. “3/6 yaş arasındaki çocuklarınızı bizim güvenli ellerimize emanet edebilirsiniz. Onlara aynen sizin baktığınız gibi bakacağız, eğiteceğiz ve hayatı öğrenecekler” şeklinde konuştu.

Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi

Başkan Aydar: “Bu Kreşe Kefilim”

Çocuklarını ders sonrası kreşten almaya gelen velilerle sohbet eden Başkan Aydar, kreşin güvenilirliğini ve kalitesini vurguladı. “Kıymetli Ceyhanlılar, kreşimizi gördünüz, çocuklarınızı burada misafir etmek isteriz. Ben, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar olarak bu kreşe kefilim ve çocuklarınız emin ellerde olacaktır” dedi.

Velilerden Memnuniyet ve Teşekkür

Kreşi ziyaret eden veliler, Ceyhan Belediyesi tarafından sağlanan kaliteli eğitim ve güvenli ortamdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Aydar ve kreşte görev yapan öğretmenlere teşekkür eden veliler, çocuklarının böyle özenle hazırlanmış bir ortamda eğitim almasının kendileri için büyük bir rahatlık olduğunu ifade ettiler. Veliler, Başkan Aydar’ın çocukların geleceği için gösterdiği çabayı takdir ederek, desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.