TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar

İLKHABER-Gazetesi - Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne tam not Haber

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne tam not

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni ziyaret ederek kreşin sunduğu eğitim ve bakım hizmetlerini yerinde değerlendirdi. Ziyaret sırasında kreşin çeşitli bölümlerini gezerek modern eğitim alanları ve hijyen koşullarını inceledi. Başkan Aydar, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim aldığını belirterek, “Ceyhan’ın çocukları emin ellerde” ifadelerini kullandı. Modern Eğitim Alanları ve Hijyenik Koşullar Kreşte beş sınıfın yanı sıra, modern mutfak ve son teknoloji ile donatılmış eğitim alanlarının bulunduğunu belirten Başkan Aydar, eğitim kalitesi, hijyen ve güvenlik standartlarına da vurgu yaptı. Aydar, “Güzel temiz bir mutfağımız, son model teknolojilerle donatılmış bir anaokulumuz sizlere hizmet veriyor” diyerek kreşin yemekhanesinin 3/6 yaş çocuklara uygun olarak tasarlandığını söyledi. “Tertemiz, bakımlı bir şekilde çocuklarımıza burada yemek veriyoruz” şeklinde konuştu. Sosyalleşmenin İlk Adımı Bu Kreşte Başkan Aydar, kreşte hijyenin en üst seviyede tutulduğunu ve çocukların sosyalleşme süreçlerinin güvenli bir ortamda sürdürülebileceğini vurguladı. “Sosyalleşmenin ilk aşaması olan aile eğitiminden sonra ikinci aşamasını bizim anaokullarımızda güvenle alabilirsiniz” dedi. Aydar, kreşin çocukların sosyalleşme süreçlerine önemli katkı sağladığını belirtti. Kayıtlar Devam Ediyor Başkan Aydar, kreş için kayıtların başladığını hatırlatarak ailelere seslendi. “3/6 yaş arasındaki çocuklarınızı bizim güvenli ellerimize emanet edebilirsiniz. Onlara aynen sizin baktığınız gibi bakacağız, eğiteceğiz ve hayatı öğrenecekler” şeklinde konuştu. Başkan Aydar: “Bu Kreşe Kefilim” Çocuklarını ders sonrası kreşten almaya gelen velilerle sohbet eden Başkan Aydar, kreşin güvenilirliğini ve kalitesini vurguladı. “Kıymetli Ceyhanlılar, kreşimizi gördünüz, çocuklarınızı burada misafir etmek isteriz. Ben, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar olarak bu kreşe kefilim ve çocuklarınız emin ellerde olacaktır” dedi. Velilerden Memnuniyet ve Teşekkür Kreşi ziyaret eden veliler, Ceyhan Belediyesi tarafından sağlanan kaliteli eğitim ve güvenli ortamdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Aydar ve kreşte görev yapan öğretmenlere teşekkür eden veliler, çocuklarının böyle özenle hazırlanmış bir ortamda eğitim almasının kendileri için büyük bir rahatlık olduğunu ifade ettiler. Veliler, Başkan Aydar’ın çocukların geleceği için gösterdiği çabayı takdir ederek, desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ceyhan'da İnönü Mahallesi'nin 30 yıllık yol sorunu bitiyor Haber

Ceyhan'da İnönü Mahallesi'nin 30 yıllık yol sorunu bitiyor

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, İnönü Mahallesi'nin 30 yıldır çözülmeyen yol sorununu çözüme kavuşturuyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte mahalle girişini asfalta kavuşturan Başkan Aydar, kışın çamurdan, yazın tozdan geçilmeyen mahallenin tüm yollarında sati kaplama çalışması başlattı. MAHALLENİN TÜM YOLLARI YAPILIYOR Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, İnönü Mahallesi'nde ki yol çalışmalarını yerinde inceleyip değerlendirme bulundu. Mahallenin kurulduğundan bu yana yollarının asfalt yapılmadığına vurgu yapan Başkan Aydar, “6 Ocak ve İnönü mahallesindeyiz.  Mahalle kurulduğundan bu yana hiç bir şekilde asfalt yol olmamıştı. Yolu mahalle girişine kadar asfaltlayıp, daha sonra sati kaplama yapıp mahalleyi bu tozdan ve çamurdan kurtaracağız. Seçimden önce söz vermiştik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ile birlikte uyumla çalışarak biriketçiler sitesindeki bu mahallenin yol sorununu çözüyoruz. Mahalleyi asfalta kavuşturuyoruz" dedi. 30 YILLIK YOL SORUNU TARİHE KARIŞIYOR Mahalledeki yapılan çalışmaları inceleyip, sokaklarını gezen Başkan Aydar, "Mahallenin ve biriketçiler sitesi dediğimiz alanın en büyük sorunu yol sorunuydu. Burada yol yok. Yollar toprak yol.Kadınlarımız ve çocuklarımız bu toprak yolda yaşıyorlar. Çocuklarımız bu toprak yolda bisiklet sürüyorlar. Daha öncesinde burada hiçbir şekilde yol çalışması olmadı. Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak ortak bir şekilde burayı asfaltlıyoruz, buranın yollarını yapıyoruz. 30 yıldır yapılmayan yolu yapıyoruz. Bu mahalleyi baştan aşağı asfaltlıyoruz" şeklinde konuştu. MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN KADİR AYDAR'A TEŞEKKÜR 30 yıldır mahallenin en büyük sorunun tozlu yollar olduğunu belirten İnönü Mahallesi Muhtarı Ekrem Donuk, "Mahallemiz 30 yıldır bakımsız. Yollarımız tozdan, çamurdan geçilmiyordu. Yapılan yol çalışmalarını vatandaşlarımız sevinçle karşıladı. Başkanlarımıza mahalle halkı adına teşekkür ederim" dedi. Mahallede bakkalı Ahmet Karaman ise, "Bugüne kadar bu yollardan çektiğimizi bir biz biliyoruz bir Allah biliyor. Yaz geldi burada tozdan topraktan durulmuyor. Kadir Başkan sağ olsun Allah'ın izniyle bu dertlerimizi gidermeye başladı. Yollarımız düzene girmeye başladı. Umudumuz Kadir Başkan'dı. Kendisi de yapıyor sağ olsun yollarımızı yapıyor" dedi.

Ceyhan'da açılan yeni cadde asfaltlandı Haber

Ceyhan'da açılan yeni cadde asfaltlandı

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ‘Uyumla, Birlikte’ sloganı ile başlattıkları hizmet seferberliği Ceyhan’da vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ceyhan Belediyesi tarafından Namık Kemal Mahallesi’nde yapımı devam eden 900 metrekare büyüklüğündeki İsmet İnönü Koşu, Spor, Gençlik ve Çocuk Parkı’nın yanında açtığı yeni cadde Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlanarak hizmete girdi. 750 TON SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile beraber uyumlu çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ‘‘Namık Kemal Mahallesi imar planına uygun şekilde ulaşımı ve trafiği rahatlatacak yeni caddemizi Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerimizle asfaltla buluşturduk. 750 ton sıcak asfalt dökülerek hizmete açtığımız yeni caddemiz 12 metre genişliğe, 260 metre uzunluğa sahiptir. Ceyhan’ımıza bir yandan yeni yollar, caddeler kazandırırken, ekiplerimiz kent genelinde yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ediyor’’ dedi. ‘‘CEYHAN’A EN GÜZEL HİZMETLERİ KAZANDIRACAĞIZ’’ Ceyhan’a en güzel hizmetleri kazandıracağını belirten Başkan Aydar, ‘‘Hemşerilerimize verdiğimiz sözleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ile beraber bir bir yerine getiriyoruz. Ceyhan Belediyesi olarak yeni açtığımız yolun yanı başında inşası devam eden İsmet İnönü Koşu ve Spor Parkı’nı da yakın zamanda vatandaşların hizmetine açacağız. Beş yıllık görev süremiz boyunca kentimize en güzel hizmetleri kazandırmak için belediyemizin tüm birimleri gece gündüz demeden Ceyhan’ımız için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm hemşehrilerim adına Ceyhan’ımız için uyumla, birlikte çalışmalar yürüttüğümüz Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ağabeyime teşekkür ederim’’şeklinde konuştu. Başlık: Ceyhan'da Açılan Yeni Cadde Asfaltlandı Spot: Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın işbirliğiyle gerçekleştirilen hizmet seferberliği kapsamında, Namık Kemal Mahallesi'nde açılan 260 metre uzunluğundaki yeni cadde, 750 ton sıcak asfaltla buluşturularak hizmete girdi.

Kadir Aydar ile Meclis Üyesi Önük TBB’ne seçildi Haber

Kadir Aydar ile Meclis Üyesi Önük TBB’ne seçildi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından, Türk Belediyeler Birliği (TBB) Meclisi’nde Adana’yı temsil edecek üye seçimi, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçe belediye başkanları ile 15 ilçenin belediye meclis üyeleri katıldı. DİVANI BAŞKAN KARALAR YÖNETTİ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın divan başkanlığı yaptığı oturumda Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay katip üyelik yaptı. Seçimde belediye başkanları ve meclis üyeleri oy kullandı. Seçimde belediye başkanları ile meclis üyeleri oy kullandı. CHP GRUBUNUN LİSTESİ KAZANDI Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (Ak Parti) oluşan Cumhur İttifakı’nın listeleri yarıştı. 15 asil ve 8 yedek üyenin gizli oyla seçildiği oylama sonucunda, CHP grubunun teklif ettiği liste 192 oy alarak seçimi kazandı. Cumhur İttifakının listesi ise 149 oy aldı. BAŞKAN AYDAR: TBB’DE BÖLGEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ Türk Belediyeler Birliği’nde Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ‘‘Beş yıl boyunca Türk Belediyeler Birliği’nde belediye başkanlarımız ve göreve seçilen meclis üyelerimiz ile beraber Adana’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Doğal üye olarak seçildiğim birlikte, Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, yol arkadaşım İlker Önük ile beraber bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu göreve seçilen birbirinden değerli belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyor, Adana’mıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. Seçim sonucunda oluşan liste şöyle: Doğal Üyeler; Zeydan Karalar, Kadir Aydar, Oya Tekin, Ali Demirçalı, Emrah Kozay, Bilal Uludağ, Mustafa Atlı Kazanan asil üyeler; İlker Önük, Kasım Karaköse, Ali Bedrettin Karataş, Erdinç Altıok, Ahmet Aktürk, Kemal Özdemir, Cömert Özen, Ertan Sümer, Cafer Boyraz, Halil Çağdaş Kaya, Güngör Geçer, Erkin Ali Doygun, Nazlı Pınar Ünlü, Özgür Altıok, Gizem Güneşer.

Ceyhan Belediyesi, yeni bir otel inşa etmek için belediye binasını taşıyor Haber

Ceyhan Belediyesi, yeni bir otel inşa etmek için belediye binasını taşıyor

Ceyhanlıların yarım kalan hikayesini tamamlamak adına ortaya koyduğu iradeyle, her siyasi kesimden vatandaşın oyunu alarak seçimi kazanan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, kampanya döneminde verdiği sözleri bir bir tutmaya devam ediyor. Mazbatasını henüz 6 gün önce alan Başkan Kadir Aydar geçtiğimiz gün Kent Meydanı için ilk kazmayı vurdu. Namık Kemal Mahallesi’ne yapılacak çift yönlü yolun yapımı için de altyapı çalışmalarını tamamlayan Aydar, Büyük Ceyhan Oteli Projesi için kolları sıvadı. Seçimin üzerinden 12 günün geçmesine rağmen yüksek tempoyla başlatılan çalışmalar, takdirle karşılandı. Büyük Ceyhan oteli 9 ay sonra hazır Seçim kampanyası döneminde, göreve geldiği ilk ay otel projesini başlatacağını söyleyen Aydar, ayın dolmasını beklemeden çalışmaları başlattı. Ceyhan Belediyesi binasının başka bir alana taşınıp yerine otel inşa edilmesi için yasal ve fiziki işlemler başladı. İlçe imajı için heyecan oluşturan, Türkiye standartlarında, herkesin örnek göstereceği projeyle ilgili bilgiler veren Aydar, “Büyük bir köyden, büyük bir kent olma yolunda Ceyhan’ımıza bir belediye oteli kazandırıyoruz. Belediye otel ücreti öğretmenevi fiyatını geçmeyecek. Ceyhan’a ilk defa atanacak olan memurlarımız için ücretsiz konaklama imkanı sunacağız. Şehir dışından gelen şehit ve gazi yakınlarına yüzde 75 indirim sağlayacağız. Düğün ve cenaze için şehir dışından gelen misafirlere ise yüzde 50 indirim sağlayacağız. Bu adımlarla, Ceyhan’ımızın sosyal ve ekonomik yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. 9 ay sonra hizmete açılacak otelimiz Ceyhan’ımıza hayırlı olsun” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.