TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Otogarı'nın yenilenmesi meclis gündeminde

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Mayıs ayı toplantısında, Adana Otogarı'nın yenilenmesi için alınan kararlar gündeme geldi. Detaylar haberimizde!

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
Adana Otogarı'nın yenilenmesi meclis gündeminde

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Mayıs ayı toplantısının ilk oturumu, Başkanvekili Göktürk Boyvadaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Adana'nın önemli konularından biri olan otogarın yenilenmesi de masaya yatırıldı.

Meclis oturumu gündem dışı konuşmalarla başladı. MHP Grup Sözcüsü Cemal Demirdağ, Adana'nın bakıma ihtiyacı olduğunu ve park ve bahçeler ekibinin özverili çalışmasını istedi. Demirdağ, sinekle mücadele konusunda da eleştirilerini dile getirdi.

AK Parti Grup Sözcüsü Abdullah Avcı ise önceki dönemi değerlendirerek, mahkemelere gitmek zorunda kalmamalarını önemsediklerini belirtti.

Eleştirilere yanıt veren CHP Grup Sözcüsü Güngör Geçer, sinekle mücadele konusunda ilçe belediye başkanları ve üniversite ile işbirliği içinde olduklarını ifade etti.

Gündem maddelerine geçildiğinde ise, Adana Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yenilenmesi için imar tadilatı yapılmasına ilişkin kararlar görüşüldü. Bu kararlar, Adana'nın otogarını günün şartlarına uygun hale getirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.