TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana hava durumu | 19 Eylül 2024 Adana'da beklenen yağmur geliyor

Adana’da bugün beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar bugün itibariyle bekleniyor. Sıcaklık 30°C civarında seyrederken, öğle saatlerinde kuzeydoğuda kuvvetli yağışlar görülebilir. Meteoroloji, yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceği uyarısında bulundu. İşte Adana hava durumu...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
Adana hava durumu | 19 Eylül 2024 Adana'da beklenen yağmur geliyor

Adana'da uzun zamandır beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar bugün etkisini göstermeye başlayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, 19 Eylül 2024 tarihinde Adana'da hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Sıcaklık ise 30°C civarında ölçülüyor. Özellikle öğle saatlerinde Adana'nın kuzeydoğu kesimlerinde yer yer kuvvetli yağışların görülmesi bekleniyor. Yağışların sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabileceği belirtiliyor. Vatandaşların hava koşullarına karşı tedbirli olmaları ve gün boyunca hava durumu raporlarını takip etmeleri önem taşıyor.

Adana İçin Bugün ve Yarınki Hava Durumu

Bugün Adana’da hava durumu, kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlar ve sıcaklık 30°C olarak ölçülüyor. Havanın parçalı ve çok bulutlu geçmesi bekleniyor. Özellikle öğle saatlerinde, Adana'nın kuzeydoğu kesimlerinde yer yer kuvvetli yağışlar görülebilir.

adana hava durumu

Adana İçin 5 Günlük Hava Durumu

17 Eylül 2024 Salı: Gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek, sıcaklık 29°C olacak. Havanın parçalı bulutlu ve aralıklı yağışlı olması öngörülüyor.

18 Eylül 2024 Çarşamba: Adana’da hava durumu yine gök gürültülü sağanak yağışlı olacak, sıcaklık 30°C civarında seyredecek. Öğle saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlar görülebilir.

19 Eylül 2024 Perşembe: Gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek, sıcaklık 29°C olacak. Havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.

20 Eylül 2024 Cuma: Parçalı bulutlu hava ve gök gürültülü sağanak yağışlar öngörülüyor. Sıcaklık 27°C civarında olacak.

21 Eylül 2024 Cumartesi: Gök gürültülü sağanak yağışların sürmesi bekleniyor, sıcaklık 26°C olacak. Havanın yine parçalı bulutlu ve aralıklı yağışlı olması öngörülüyor.

adana hava durumu

ADANA, OSMANİYE VE KAHRAMANMARAŞ İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın güneybatısında bugün saat 14:00 ve 19:00 arası yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağış miktarının 21-50 kg/m² arasında olması öngörülüyor. Bu durumun sel, su baskını, heyelan, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara neden olabileceği uyarısı yapıldı.

adana yağmur

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.