TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da sert rüzgarlarla birlikte kış erken geldi

Adana’da dün akşam esen sert rüzgarlarla birlikte sıcaklıklar hızla düştü. Vatandaşlar yazlık kıyafetleri rafa kaldırarak, uzun bir aradan sonra ceket giymeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 09:44
Muhabir: HIDIR YENİAY
Adana’da sert rüzgarlarla birlikte kış erken geldi

Adana’da dün akşam aniden etkisini gösteren sert rüzgarlarla birlikte hava sıcaklıkları hızla düştü. Şehirde son günlerde 38 dereceyi bulan sıcaklıkların ardından, sabah saatlerinde işe ve okula giden vatandaşlar uzun bir aradan sonra ceket giymeye başladı. Adana'da henüz sonbahar tam olarak yaşanmadan, kış mevsiminin kendini göstermesi şaşkınlık yarattı.

Adana’da mevsimler bir günde değişti

Dün akşam meydana gelen şiddetli rüzgarlar, bazı bölgelerde ağaçların devrilmesine neden oldu. Vatandaşlar sabah soğuyan havayı hissederek, yazlık kıyafetleri rafa kaldırıp kışlık kıyafetlerini dolaplardan çıkardı. Ekim ayı başında sıcak havanın etkisiyle denize giren Adanalılar, birkaç gün içinde mevsim değişikliğini derinden hissetti.

Adana’da önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının daha da düşmesi bekleniyor. Bu ani değişimle birlikte vatandaşlar, "Uzun zaman sonra ceket giydik. Umarız bu tatlı rüzgar devam eder ve şehrimizde olumsuz bir durum yaşanmaz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.