TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

80 bin paket Osmaniye’nin yer fıstığından dağıtılacak

Osmaniye’nin yöresel lezzetleri, 19-22 Eylül tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan Osmaniye Tanıtım Günleri'nde tanıtılacak. Etkinlikte, Osmaniye'nin tescilli ürünü olan yer fıstığı da vatandaşlara ücretsiz olarak sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 10:15
Kaynak: İHA
80 bin paket Osmaniye’nin yer fıstığından dağıtılacak

Osmaniye'yi Tanıtma Derneği tarafından organize edilen Osmaniye Tanıtım Günleri, 19-22 Eylül tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinlikte, Osmaniye’nin yöresel lezzetleri olan Zorkun Tava, Kadirli sucuğu, etli kömbe, kısır, fıstıklı kebap, Osmaniye simidi ve Kadirli turpu katılımcılara sunulacak.

80 Bin Paket Yer Fıstığı Dağıtılacak

Osmaniye’nin meşhur yer fıstığı da etkinlik kapsamında tanıtılacak. Kızılay Meydanı'nda 80 bin paket Osmaniye’nin tescilli yer fıstığı dağıtılacak. Etkinlik boyunca bu ikramlar gün boyu devam edecek.

Etkinlikte Yarışmalar ve Eğlenceler

Etkinliğin organizatörü Osmaniye'yi Tanıtma Derneği Başkanı Bahri Çolpan, “Osmaniye'nin meşhur yöresel ürünlerini Ankaralılarla buluşturacağız. Ayrıca, düzenleyeceğimiz çeşitli yarışmalar ve aktivitelerle katılımcılara eğlenceli anlar yaşatacağız. Etli kömbeyi en hızlı yeme yarışmasında birinci olan yarışmacıya yarım altın hediye edeceğiz. Osmaniye'nin yerel sanatçıları ve aşıkları da 'Osmaniye Geceleri'nde sahne alacak ve unutulmaz anlar yaşatacaklar,” şeklinde bilgi verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.