TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam çöplükten geçilmiyor

Yazının Giriş Tarihi: 28.08.2024 13:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 13:19

Geçenlerde Yüreğir Belediyesine yaptığım çöp sitemi sonrası sanki parti kayırıyormuşum gibi yorumlar aldım. Konu çevreydi halbuki neden siyasete bağlandı anlamadım ama kanımızda var galiba her konuyu siyasete yormak. Neyse Yüreğir Belediyesine sitem ettiğim için üzülenler için gelsin bu çağrım çünkü bu sefer hedefimde Sarıçam Belediyesi var.

sarıçam

Adana'nın en yeşil ilçelerinden biri olan Sarıçam gerçekten çöplükten geçilmiyor. Burada sadece belediye yetkililerini suçlamak yerine, eğitimsiz ve duyarsız vatandaşların bu durumu nasıl etkilediğini vurgulamak istiyorum. Çöp konteynerları mevcut olmasına rağmen, etrafa çöplerin atılması çevre bilincinin eksikliğini gösteriyor. Belediye, her gün temizlik çalışmalarını artırmalı, ancak bu konuda vatandaşların da bilinçlenmesi gerekiyor. Çevreye bu kadar değer vermeyen insanların, evlerinde de aynı şekilde sorumsuz davranıp davranmadığını sorgulamak zorundayız.

Umarım, Bolu Belediyesi'nin uyguladığı temizlik tarifeleri Adana'ya da uyarlanır ve bu sorunsuz insan profiliyle başa çıkmak daha kolay olur.

sarıçam belediyesi

sarıçam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.