TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahramanmaraş’ta deprem anında yaşanan kaçış kamerada

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem anlarına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Deprem anında yaşanan panik, kameralar tarafından kaydedildi.

Deprem Anı Kamerada

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 09.31’de meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem, kent genelinde büyük paniğe yol açtı. Depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği bilgisi verilirken, sarsıntı Gaziantep, Adana ve Osmaniye illerinde de hissedildi. Deprem anı, Kahramanmaraş’taki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, beyaz eşya satış mağazasındaki insanların panik içinde dışarıya kaçtığı anlar açıkça gözlemlenebiliyor.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer’den İlk Açıklama

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremin ardından yaptığı açıklamada, “Pazarcık ilçemizde 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu an itibari ile olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun” ifadelerini kullandı.

Oluşturulma Tarihi: 7 Eylül 2024, Cumartesi 10:25
Güncellenme Tarihi: 7 Eylül 2024, Cumartesi 10:28
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.