TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uruguay, penaltılarda Kanada'yı yenerek Copa America'da üçüncü oldu

Uruguay, normal süresi 2-2 biten maçta Kanada'yı penaltı atışlarında 4-3 mağlup ederek 2024 Copa America'da 3. sırayı aldı. Luis Suarez'in son dakika golüyle maç uzatmalara gitti, penaltılarda üstünlük Uruguay'ın oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
Uruguay, penaltılarda Kanada'yı yenerek Copa America'da üçüncü oldu

2024 Copa America'da heyecan verici bir mücadele yaşandı. ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada üçüncülük maçı Kanada ve Uruguay arasında oynandı. Charlotte'taki Bank of America Stadyumu'nda oynanan maçta Venezuelalı hakem Alexis Herrera düdük çaldı.

Mücadelenin başında hızlı bir başlangıç yapan Uruguay, 8. dakikada Rodrigo Bentancur'un golüyle 1-0 öne geçti. Kanada 22. dakikada Ismael Kone ile skoru eşitledi. İkinci yarıda ise Jonathan David 80. dakikada attığı golle Kanada'yı 2-1 öne geçirdi. Uruguay pes etmedi ve 90+2. dakikada 37 yaşındaki Luis Suarez sahneye çıkarak skoru 2-2'ye getirdi ve maçı uzatmalara taşıdı.

Uruguay, penaltılarda Kanada'yı yenerek Copa America'da üçüncü oldu! 2

Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara kaldı. Penaltılarda ilk 5 atışta her iki takımda da 2 isabet 2 hata oldu. Altın gol sırası Uruguay'a geldiğinde Federico Valverde penaltıyı gole çevirdi ve Uruguay'ı öne geçirdi. Kanada'da ise Ismael Kone penaltıyı kaçırdı ve Uruguay 4-3 önde geçti. De Arrascaeta ve Luis Suarez da penaltılarını gole çevirerek Uruguay'ın zaferini perçinledi.

Uruguay, penaltılarda Kanada'yı yenerek Copa America'da üçüncü oldu! 3

Maçın sonunda Uruguay, penaltılarda Kanada'yı 4-3 yenerek 2024 Copa America'da üçüncü oldu. Luis Suarez, turnuvadaki son golünü atarak unutulmaz bir gece yaşadı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.