TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THF Başkanı Uğur Kılıç, hentbolun gelişimi için Adana ve İskenderun’da temaslarda bulundu

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Adana ve İskenderun'da gerçekleştirdiği ziyaretlerde hentbol sporunun bölgesel gelişimi ve geleceği hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İskenderun Spor Kulübü yetkilileriyle ve Adana'da yerel yöneticilerle yapılan görüşmelerde hentbolun yaygınlaştırılması ve geleceğe yönelik projeler ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 13:26
Kaynak: BÜLTEN
THF Başkanı Uğur Kılıç, hentbolun gelişimi için Adana ve İskenderun’da temaslarda bulundu

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun gelişimini desteklemek amacıyla Adana ve İskenderun'da önemli ziyaretlerde bulundu. İskenderun’da İskenderun Spor Kulübü yetkilileriyle ve Adana’da yerel yöneticilerle bir araya gelen Kılıç, hentbolun bölgesel gelişimi ve geleceği üzerine kapsamlı görüşmeler yaptı. Ayrıca, Adasokağı Spor Kulübü’nü ziyaret eden Başkan Kılıç, kulübün mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgi aldı. Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun gelişimini teşvik etmek amacıyla Adana ve İskenderun'da önemli ziyaretlerde bulundu. Başkan Kılıç, İskenderun’da İskenderun Spor Kulübü Başkanı Ergün Gözüküçük, Antrenör Serhat Sezer ve Kulüp Genel Sekreteri Muhsin Cerrahoğlu; Adana’da ise Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ve Ada Sokağı Spor Kulübü Başkanı Alper Tunga Kalsın ile bir araya geldi. Ziyaretler kapsamında hentbolun bu bölgelerdeki durumu ve geleceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

 "Türkiye'nin her köşesinde bu sporu daha yaygın hale getirmek için büyük bir azimle çalışıyoruz "

İskenderun ve Adana’daki temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, “Adana ve İskenderun’da gerçekleştirdiğimiz temaslar, hentbolun bölgesel gelişimi için atılan stratejik adımların bir parçasıdır. Türkiye'nin her köşesinde bu sporu daha yaygın hale getirmek için büyük bir azimle çalışıyoruz. Amacımız, yalnızca belirli bölgelerde değil, tüm ülkemizde hentbolu bir spor kültürü haline getirmektir. Gençlerimizin bu sporla buluşmasını sağlamak, onların yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmek bizim için büyük bir sorumluluktur. Bu doğrultuda, altyapı çalışmalarımızı sürekli olarak geliştiriyor ve sporcularımızın ulusal ve uluslararası arenada başarıya ulaşmaları için tüm gücümüzle destek veriyoruz” dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.