TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Türkiye Hentbol Federasyonu

İLKHABER-Gazetesi - Türkiye Hentbol Federasyonu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Türkiye Hentbol Federasyonu haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kılıç: Hentbolu bölgedeki gençler için bir yaşam tarzı haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz Haber

Kılıç: Hentbolu bölgedeki gençler için bir yaşam tarzı haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Van’a gerçekleştirdiği ziyaretle bölgedeki hentbol faaliyetlerini güçlendirme ve gençleri spora kazandırma amacı güttü. Başkan Kılıç, Van Valisi Ozan Balcı, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Deniz Gül ve yöneticilerle önemli görüşmeler yaptı. Ziyaretlerinde hentbolun yaygınlaştırılması, altyapı projeleri ve genç yeteneklerin keşfi konularında detaylı değerlendirmelerde bulunan Kılıç, Van’daki spor etkinliklerinin şehrin hentbol potansiyelini açığa çıkaracağını belirtti. Kılıç, hentbolun bölgedeki gençler için bir yaşam tarzı haline gelmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini vurguladı.. “Hedefimiz, sadece bugünün değil, yarının da başarılı hentbolcularını yetiştirmek” Kılıç, “Van’da sporun, özellikle de hentbolun gelişmesi için büyük bir potansiyel mevcut. Gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak ve onları hentbol gibi takım sporlarıyla buluşturmak adına çok önemli fırsatlar görüyoruz. Bu potansiyeli harekete geçirmek için yerel yönetimlerle güçlü bir iş birliği içinde olacağız. Hedefimiz, sadece bugünün değil, yarının da başarılı hentbolcularını yetiştirmek. Bu doğrultuda altyapı çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz ve hentbolun, bölgedeki gençler için bir yaşam tarzı haline gelmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Uğur Kılıç, hentbolun yaygınlaştırılması için Osmaniye, Gaziantep, Nurdağı ve Şanlıurfa'da temaslarda bulundu Haber

Uğur Kılıç, hentbolun yaygınlaştırılması için Osmaniye, Gaziantep, Nurdağı ve Şanlıurfa'da temaslarda bulundu

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun ülke genelinde yaygınlaştırılması ve gelişimini teşvik etmek amacıyla Osmaniye, Gaziantep, Nurdağı ve Şanlıurfa’da çeşitli temaslarda bulundu. Osmaniye’de Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi ve İl Temsilcisi Aylin Başlamışlı ile, Gaziantep’te ise Gaziantep Hentbol Kulübü Başkanı Nevin Kılınç ve Kamil Ocak Spor Lisesi yetkilileriyle bir araya gelen Kılıç, ayrıca Nurdağı ve Şanlıurfa’da çeşitli spor yetkilileri ve kulüp temsilcileriyle hentbolun bölgesel gelişimini ve altyapı çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Kılıç, bu ziyaretlerin hentbol sporunun yaygınlaşması ve gençlerin sporla buluşması açısından önemli olduğunu belirtti. “Hedefimiz, bu sporu ülkemizin her köşesinde yaygın hale getirmek” dedi. “Hedefimiz, bu sporu ülkemizin her köşesinde yaygın hale getirmek” Uğur Kılıç, “Osmaniye, Gaziantep, Nurdağı ve Şanlıurfa’da gerçekleştirdiğimiz bu temaslar, hentbolun bölgesel gelişimi için atılan stratejik adımların bir parçasıdır. Hedefimiz, bu sporu ülkemizin her köşesinde yaygın hale getirmek, gençlerimizin bu spora olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlamaktır. Altyapı çalışmalarımızı sürekli olarak geliştiriyor ve sporcularımızın ulusal ve uluslararası arenada başarıya ulaşmaları için tüm gücümüzle destek veriyoruz” diye ifade etti.

THF Başkanı Uğur Kılıç, hentbolun gelişimi için Adana ve İskenderun’da temaslarda bulundu Haber

THF Başkanı Uğur Kılıç, hentbolun gelişimi için Adana ve İskenderun’da temaslarda bulundu

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun gelişimini desteklemek amacıyla Adana ve İskenderun'da önemli ziyaretlerde bulundu. İskenderun’da İskenderun Spor Kulübü yetkilileriyle ve Adana’da yerel yöneticilerle bir araya gelen Kılıç, hentbolun bölgesel gelişimi ve geleceği üzerine kapsamlı görüşmeler yaptı. Ayrıca, Adasokağı Spor Kulübü’nü ziyaret eden Başkan Kılıç, kulübün mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgi aldı. Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun gelişimini teşvik etmek amacıyla Adana ve İskenderun'da önemli ziyaretlerde bulundu. Başkan Kılıç, İskenderun’da İskenderun Spor Kulübü Başkanı Ergün Gözüküçük, Antrenör Serhat Sezer ve Kulüp Genel Sekreteri Muhsin Cerrahoğlu; Adana’da ise Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ve Ada Sokağı Spor Kulübü Başkanı Alper Tunga Kalsın ile bir araya geldi. Ziyaretler kapsamında hentbolun bu bölgelerdeki durumu ve geleceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.  "Türkiye'nin her köşesinde bu sporu daha yaygın hale getirmek için büyük bir azimle çalışıyoruz " İskenderun ve Adana’daki temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, “Adana ve İskenderun’da gerçekleştirdiğimiz temaslar, hentbolun bölgesel gelişimi için atılan stratejik adımların bir parçasıdır. Türkiye'nin her köşesinde bu sporu daha yaygın hale getirmek için büyük bir azimle çalışıyoruz. Amacımız, yalnızca belirli bölgelerde değil, tüm ülkemizde hentbolu bir spor kültürü haline getirmektir. Gençlerimizin bu sporla buluşmasını sağlamak, onların yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmek bizim için büyük bir sorumluluktur. Bu doğrultuda, altyapı çalışmalarımızı sürekli olarak geliştiriyor ve sporcularımızın ulusal ve uluslararası arenada başarıya ulaşmaları için tüm gücümüzle destek veriyoruz” dedi.

Kılıç: Hentbolu daha geniş kitlelere tanıtmak ve sevdirmek amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyoruz Haber

Kılıç: Hentbolu daha geniş kitlelere tanıtmak ve sevdirmek amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyoruz

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla Kastamonu ve Karabük'te önemli temaslarda bulundu. Kastamonu Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüdaver Eski, Kastamonu İl Müdürü Reşat Asrak ve diğer yerel spor yetkilileriyle bir araya gelen Kılıç, bölgedeki hentbol faaliyetlerinin durumunu değerlendirerek, kulüplerin ihtiyaçları ve geleceğe yönelik projeler hakkında bilgi aldı. Karabük'te de Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ile görüşen Kılıç, hentbolun bu bölgelerde daha geniş kitlelere ulaşması için yapılacak çalışmalar üzerinde durdu. Kılıç, amaçlarının hentbolu ülke genelinde yaygınlaştırmak ve gençlere bu sporu sevdirmek olduğunu vurguladı. "Amacımız, hentbolu sadece belirli bölgelerde değil, ülkemizin her noktasına ulaştırmak” Kastamonu ve Karabük'teki temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, "Kastamonu ve Karabük'te gerçekleştirdiğimiz ziyaretler, hentbolun bu bölgelerde güçlü bir şekilde var olması için attığımız önemli adımlardan sadece birkaçıdır. Bu ziyaretler, yerel yöneticiler ve spor kulüpleriyle kurduğumuz sağlam iş birliklerinin bir yansımasıdır. Amacımız, hentbolu sadece belirli bölgelerde değil, ülkemizin her noktasına ulaştırmak; gençlerimize bu sporu sevdirmek ve onları hentbolun dinamizmiyle tanıştırmaktır. Hentbolu daha geniş kitlelere tanıtmak ve sevdirmek amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Özellikle çocuklara yönelik projelerimizden biri olan 'Kral Şakir', hentbolu eğlenceli bir şekilde tanıtmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Bu projeyle, çocuklarımızı hentbolun heyecanıyla tanıştırmayı ve onların bu spora olan ilgisini artırmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerimizin hentbol ile büyümesi, sporun geleceği için en büyük arzumuzdur" dedi. 

THF Başkanı Uğur Kılıç, hentbolun yaygınlaştırılması için Amasya ve Samsun'da temaslarda bulundu Haber

THF Başkanı Uğur Kılıç, hentbolun yaygınlaştırılması için Amasya ve Samsun'da temaslarda bulundu

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun yaygınlaştırılması ve gelişimi için Amasya ve Samsun'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Amasya'da Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp ve yerel spor kulüplerinin temsilcileriyle bir araya gelen Kılıç, hentbolun bölgedeki durumu ve gelecekteki projeleri hakkında bilgi aldı. Samsun'da ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve Samsun Hentbol Spor Kulübü Başkanı Gökhan Sarıyer ile görüşerek, hentbolun şehirde daha geniş kitlelere ulaşması için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Kılıç, hentbolun Türkiye genelinde yaygınlaşması için altyapı ve genç yeteneklere yapılan yatırımların önemine vurgu yaptı. “Gençlerimizin fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlayacak bu sporu daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyoruz” dedi. Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, "Hentbolun sadece büyük şehirlerde değil, tüm Türkiye'de kök salması için altyapı çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlayacak bu sporu daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Altyapı ve genç yeteneklere yaptığımız yatırımlar sayesinde hentbolu daha geniş kitlelere yaymayı hedefliyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında gençlerimizin bu spora olan ilgisini artırmak ve onlara hentbolun heyecanını yaşatmak için çeşitli projeler geliştirdik. Bu projelerle, genç sporcularımızın yeteneklerini ortaya çıkararak hem ulusal hem de uluslararası arenada başarı elde etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz" diye ifade etti.

Uğur Kılıç: Hentbolcu sayımızı 7 binlerden 21 binin üzerine çıkarmayı başardık Haber

Uğur Kılıç: Hentbolcu sayımızı 7 binlerden 21 binin üzerine çıkarmayı başardık

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Amasya'da düzenlenen Mini Mini Türkiye Hentbol Şampiyonası’nda önemli açıklamalarda bulundu. Etkinlikte minik hentbolcularla bir araya gelen Kılıç, federasyonun son yıllarda gerçekleştirdiği başarılı projeler ve hedefler hakkında bilgi verdi. 2014, 2015, 2016 ve 2017 doğumlu sporcuların yer aldığı turnuvada, lisanslı hentbolcu sayısının 7 binlerden 21 binin üzerine çıkarıldığını belirten Kılıç, gelecekteki olimpiyatlar için minik sporculara yatırım yapmanın önemine dikkat çekti. Turnuvada dereceye giren takımlar ödüllerini alırken, Kılıç ve ekibi, hentbolun tabana yayılması ve genç yaş gruplarına ulaşılması için çeşitli stratejiler geliştirdiklerini ifade etti. “Minik sporcularımız yarın olimpiyatlarda yarışacak yaşa gelecekler” THF Başkanı Kılıç, “Türkiye Hentbol Federasyonu olarak, hentbol sporunu daha ileriye taşımak ve genç yeteneklerin önünü açmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bu tür organizasyonlar, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Minikler Türkiye Hentbol Şampiyonası, sadece hentbol sporunun değil, aynı zamanda dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştiği bir platform olma özelliği taşıyor. Turnuvanın sonunda, tüm katılımcılar hem sportif hem de kişisel anlamda büyük kazanımlar elde etmiş olacak. THF olarak, son yıllarda hayata geçirdiğimiz çalışmalarla lisanslı Hentbolcu sayımızı 7 binlerden 21 binin üzerine çıkarmayı başardık. Çocuklara Hentbol sporunu sevdirmek için projeler başlattık. Bugün bu minik sporcularımız yarın olimpiyatlarda yarışacak yaşa gelecekler. Şimdiden onlara yatırım yapmanın önemine inanıyoruz” dedi. Turnuvada Kızlar ve Erkekler kategorilerinde sıralaması şu şekilde Amasya Tatküpü Gaziantep GSİM Artvin İl Karması Tokat Turhal Belediyesi Erkekler kategorisinde sıralama ise şöyle: Tokat Turhal Belediyesi Sherin İnebolu Kayseri Spor A.Ş Bolu Hentbolu

Kılıç: Türk hentbolu gelecekte halkımızı gururlandıracak bir branş olacaktır Haber

Kılıç: Türk hentbolu gelecekte halkımızı gururlandıracak bir branş olacaktır

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Bursa'da hentbol sporunun gelişimi ve yaygınlaşması için önemli temaslarda bulundu. Başkan Kılıç'a bu ziyaretlerde THF Yönetim Kurulu Üyesi Şirin Mine Kılıç eşlik etti. Başkan Kılıç ve beraberindekiler, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Gençlik Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı makamlarında ziyaret etti. Bu görüşmelerde, Bursa'da hentbol sporunun mevcut durumu değerlendirildi ve gelecekteki projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. “Hentbolu daha geniş kitlelere ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” Uğur Kılıç, "Bursa'da hentbolun daha da yaygınlaşması ve genç yeteneklerin keşfedilmesi için önemli projeler üzerinde çalışıyoruz. Yerel yönetimlerin ve kulüplerimizin desteği ile Bursa'da hentbolun daha da güçleneceğine inanıyoruz. Hentbolu daha geniş kitlelere ulaştırmak ve bu spor dalının hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kadın ve erkek hentbolcularımızın bu potansiyeli ve kapasitesi var. Hali hazırda birçok sporcumuz yurt dışında başka liglerde forma giyiyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyetlerimizi etkin bir biçimde devam ettiriyoruz. Çocuklara hentbol sporunu sevdirmek üzere projeler başlattık. Bugün 12-13 yaşında olan çocuklarımız gelecek olimpiyatlarda yarışacak yaşa gelecekler. Bu nedenle şimdiden onlara yatırım yapıyoruz. Türk hentbolu gelecekte Türk halkını gururlandıracak spor branşlarından biri olacaktır” diye ifade etti.

Alanya, 2025 Plaj Hentbolu Avrupa şampiyonalarına ev sahipliği yapacak Haber

Alanya, 2025 Plaj Hentbolu Avrupa şampiyonalarına ev sahipliği yapacak

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun başvurusu üzerine, Plaj Hentbolu Kadınlar ve Erkekler Avrupa Şampiyonaları ile Plaj Hentbolu U17 Kızlar ve Erkekler Avrupa Şampiyonaları'nın ev sahipliği Alanya'ya verildi. Hentbol organizasyonu serüvenine 1995 yılında Sokak Hentboluyla başlayan Alanya, 30 yıl sonra yine büyük bir hentbol müsabakasına sahne olacak. Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) İcra Kurulu’nun 19 Temmuz'da aldığı kararla, kadın ve erkek EHF Plaj Hentbolu EURO 2025'in 8-13 Temmuz 2025 tarihlerinde, EHF U17 Plaj Hentbolu EURO 2025'in ise 3-6 Temmuz 2025 tarihlerinde Alanya'da yapılacak. Türkiye'de bugüne kadar düzenlenen en büyük ve kapsamlı organizasyon niteliğini taşıyacak olan şampiyonalarda, katılım hakkı kazanan 19 Avrupa ülkesinden toplam 64 takım ile binden fazla hentbolcu, iki hafta boyunca Alanya'da madalya şansı için mücadele edecek. Hentbol serüvenine, Hentbol Milli Takım Oyuncusu ve Antrenör Ramazan Demirci öncülüğünde 1995 yılında Sokak Hentboluyla başlayan Alanya, 30 yıl sonra büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, hentbolun hem sporcuların fiziksel yeteneklerini sergiledikleri hem de izleyicilerin keyifli zaman geçirdiği bir spor dalı olduğunu belirterek, “Sporun birleştirici gücüne inanıyor ve belediye olarak, sporun her dalını desteklemek ve yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağımız için mutluyuz. Hentbol gibi gençlerimizi spora teşvik eden, onları sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzına yönlendiren sportif etkinlikleri arttırmak, en başta gelen hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi. "Türkiye’nin potansiyelini göstermek istiyoruz" Plaj hentbolunun Avrupa'daki en üst seviye organizasyonuna Alanya'nın ev sahipliği yapacak olmasından mutluluk duyduklarını belirten Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, “Geçen yıl Avrupa Hentbol Federasyonu’nun (EHF) plaj hentbolunda takımlar bazında en büyük organizasyonu olan EHF EBT finallerini Antalya’da düzenledik. Projelerimizin ve çalışmalarımızın sonucunu alıyoruz. Önce salonda EHF Kadınlar EURO 26'nın ev sahipliğini Antalya'ya kazandırdık. Şimdi de plajda EURO 25'i Alanya'ya aldık. Plaj hentbolunda söz sahibi ülkelerden biri olmayı hedefliyoruz. Ülkemizin güzelliklerini ve avantajlarını kullanmamız gerekiyor, plaj hentbolu da bu avantajlardan biri. Turizm ve sporda, ülkelerin birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri ve daha hoşgörülü olabilmeleri için ulusal ve uluslararası turnuvalar çok önemli. Biz bu amaçla ilişkilerimizi güçlü tutuyor ve ülkemizde bu anlamda uluslararası şampiyonaların yapılabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. EHF Plaj Hentbolu EURO 2025 Kadınlar Şampiyonası'na ev sahibi ülke Türkiye ile 2024 Dünya Şampiyonası'ndan katılmaya hak kazanan Avrupa takımları; Almanya, Hollanda, İspanya, Portekiz, Norveç, Yunanistan ve Danimarka; 2024 Plaj Hentbolu Şampiyonası'ndan katılmaya hak kazanan takımlar; Macaristan, Fransa, İsveç, Ukrayna, Hırvatistan, Slovakya, Polonya ve Bulgaristan oldu. Erkekler Şampiyonası’na ise ev sahibi Türkiye ile 2024 Dünya Şampiyonası'ndan kalifiye Avrupa takımları; Macaristan, Almanya, Danimarka, Portekiz, İspanya ve Hırvatistan; 2024 Avrupa Şampiyonası'ndan kalifiye takımları; Polonya, İsveç, Fransa, Norveç, Bulgaristan, Ukrayna, İtalya, Çekya ve Malta katılacak.

Uğur Kılıç: Hentbolun yaygınlaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz Haber

Uğur Kılıç: Hentbolun yaygınlaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Muğla'da hentbol sporunun gelişimi ve altyapı çalışmaları konusunda önemli ziyaretlerde bulundu. Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Köyceğiz Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli ile yapılan görüşmelerde, hentbola yapılan yatırımlar ve gelecekteki projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Köyceğiz Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hentbol Yaz Okulu'nda genç hentbolcular ile buluştu. Bu buluşma sonrası Muğla’daki ziyaretlerine devam eden Kılıç, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Köyceğiz Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli’ye Milli Takım’ın hentbol formasını hediye ederek, hentbola olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. “İlimizde hentbolun daha da yaygınlaşması ve genç yeteneklerin keşfedilmesi için önemli projelere imza atacağız” Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç hentbolun gençler arasında yaygınlaşması için çalışmalar yapacakları ifade ederek şunları söyledi: “Muğla Valimiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün destekleriyle, ilimizde hentbolun daha da yaygınlaşması ve genç yeteneklerin keşfedilmesi için önemli projelere imza atacağız. Ayrıca, Avrupa Kupaları'nda mücadele edecek olan Armada Praxis Yalıkavak ve Köyceğiz Belediye takımlarımızın başarılarını desteklemek için gerekli tüm çalışmaları sürdürüyoruz. Özellikle yayıncımız TRT Spor Yıldız'da yayınlanan maçlarımızın sayısının artması, hentbola olan ilgiyi önemli ölçüde artırdı. Bu ilgi, genç sporcularımızın motivasyonunu yükseltti ve hentbolun Türkiye genelinde daha fazla benimsenmesine olanak sağladı. Önümüzdeki dönemde de altyapı yatırımları ve destek projeleri ile hentbolun yaygınlaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.