TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TFF, Süper Lig 8. Haftası VAR kayıtlarını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan karşılaşmalara dair Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını ses ve görüntü ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 21:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 21:11
Kaynak: İHA
TFF, Süper Lig 8. Haftası VAR kayıtlarını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 8. haftasında gerçekleştirilen 3 karşılaşmanın VAR kayıtlarını resmi Youtube hesabından duyurdu. Yayınlanan videoda, maçlar ve alınan kararlar detaylı bir şekilde paylaşıldı.

MAÇLARIN VAR İNCELEMELERİ

Kasımpaşa - Bodrum FK: Müsabakanın 34. dakikasında Mamadou Fall'ın attığı gol sonrası hakem Direnç Tonusoğlu, VAR uyarısıyla kenara geldi. Pozisyonu izleyen Tonusoğlu, golden önce hava topu mücadelesinde Kevin Rodrigues'in Seferi'ye faul yaptığını belirledi ve golü iptal etti.

Başakşehir - Kayserispor: Maçın 46. dakikasında hakem Yasin Kol, elle oynama gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR uyarısıyla pozisyonu izleyen hakem, elle oynama olmadığını tespit ederek penaltıyı iptal etti.

Gaziantep FK - Beşiktaş: Müsabakanın 26. dakikasında, konuk ekibin atağında Immobile ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Muhammet Ali Metoğlu, potansiyel penaltı için kenara geldi. VAR'ın tavsiyesi üzerine kalecinin teması olduğunu belirleyen Metoğlu, sahaya dönerek penaltı kararı verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.