TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Korsan yayınlara dur demeye geldik!

İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanlığına gelir gelmez önemli kararlar aldı! Korsan yayınlara savaş açıldı, hakem maaşları yükseliyor ve Milli Takım'da sürpriz yok! İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Korsan yayınlara dur demeye geldik!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve gelmesinin ardından Türk futbolunda önemli değişikliklere gideceğinin sinyallerini veriyor. Hacıosmanoğlu’nun ilk dikkat çeken açıklamaları arasında korsan yayınlara savaş açılması, hakemlerin maaşlarının artırılması ve A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile yola devam edilmesi yer alıyor.

KORSAN YAYINLARA DUR DEME KARARI

Türk futbolunun en büyük sorunlarından biri olan korsan yayınlarla mücadele edeceklerini belirten Hacıosmanoğlu, özel bir yazılım ekibiyle çalışmaya başlayacaklarını duyurdu. Bu yazılım sayesinde Süper Lig maçlarının korsan yayınlarının engellenmesi hedefleniyor. Hacıosmanoğlu, “Çok güzel bir yazılımcı ekibimiz var. Çok basit bir şekilde direkt o yayınları engelleyebiliyor. Yazılımları hazır. Korsan yayını keseceğiz.” şeklinde konuştu.

HAKEMLERE ZAM MÜJDESİ

Hacıosmanoğlu, Süper Lig’de görev yapan hakemlerin maaşlarının 2 katına çıkarılacağını açıkladı. Bu kararın hakemlerin motivasyonunu artıracağı ve daha iyi performans göstermelerini sağlayacağı belirtiliyor.

VAR SİSTEMİNDE SIFIR HATA HEDEFİ

Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi hakkında da konuşan Hacıosmanoğlu, “VAR’da insani hatayı kabul etmiyorum. İki sefer pozisyonu seyredince ben bile görüyorum, orada hata yapma şansı yok.” diyerek VAR sisteminde sıfır hata hedefi olduğunu belirtti.

MONTELLA İLE YOLA DEVAM

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, İtalyan teknik adamla yola devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.