TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık-Sen Adana Asım Cemek futbol turnuvası başladı

Merhum Asım Cemek anısına düzenlenen Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları Futbol Turnuvası, Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında başladı. İlk maç Asım Cemek Çocuk Acil FK ile Çukurova Sağlık Gücü arasında oynandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 22:27
Kaynak: Haber Merkezi
Sağlık-Sen Adana Asım Cemek futbol turnuvası başladı

Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Asım Cemek Futbol Turnuvası, merhum Asım Cemek’in anısına başladı. Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında gerçekleşen turnuvanın başlama vuruşunu, Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, merhum Asım Cemek'in eşi Feray Cemek ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu birlikte yaptı.

NENNİOĞLU: "ASIM AĞABEYİN ACISI BÜYÜK"

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, yaptığı açılış konuşmasında Asım Cemek'in kaybının derin bir üzüntü yarattığını belirtti. Nennioğlu, “Bugün gerçekten yüreğimiz yaralı. Asım Ağabeyin acısı büyük. Onun adını yaşatmak için düzenlediğimiz bu futbol turnuvası, iki aya yakın sürecek. Asım Ağabey çok sevilen bir insandı. Bu turnuva sendikalar üstü bir organizasyon olarak herkesin katılımına açık” dedi. Nennioğlu, ayrıca Cemek’in eşine bir çiçek takdim ederek, turnuvanın dostluk içinde geçmesini temenni etti.

Sağlık-Sen Adana Asım Cemek futbol turnuvası başladı 2

NACAR: "ASIM, UNUTULMAYACAK BİR ARKADAŞIMIZDI"

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, merhum Asım Cemek'in sağlık camiasında çok sevilen bir isim olduğunu vurguladı. Turnuvayı düzenleyenlere teşekkür eden Nacar, “Asım, zamansız aramızdan ayrıldı. Onu asla unutmayacağız. Rabbim mekanını cennet eylesin” diyerek Cemek’in ailesine ve arkadaşlarına sabır diledi. Nacar, konuşmasının sonunda tüm katılımcıları merhum için Fatiha okumaya davet etti.

ALTUNSU: "CAMİAYA YAKIŞIR KARŞILAŞMALAR OLSUN"

Adana İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Tanju Altunsu, turnuvanın sağlık çalışanlarını bir araya getirdiğini belirtti. Altunsu, “Dostluk ve arkadaşlık içerisinde, camiamıza yakışır bir turnuva olmasını diliyorum” dedi. Sağlık-Sen Başkanı Bekir Nennioğlu ve Gençlik Kolları üyelerini bu organizasyondaki katkılarından dolayı tebrik etti.

Sağlık-Sen Adana Asım Cemek futbol turnuvası başladı 3

TURNUVANIN KURALLARI VE KATILIMCILAR

Turnuvanın açılış maçını Sağlık-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Şehir Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin Kılkış, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Çelik ve Gençlik Kolları Başkanı Anıl Kazım Polat gibi önemli isimler izledi. 8’er kişilik takımlar, 25’er dakikalık iki devre halinde karşılaşıyor. Oyuncuların beş oyuncu değiştirme hakkı bulunurken, taç çizgilerinin tel örgülerle birleştiği sahada ‘taç’ vuruşu yapılmıyor ve kaleciye geri pas verilemiyor.

Merhum Asım Cemek, Adana Şehir Hastanesi’nde laboratuvar teknisyeni olarak görev yaparken 1 Ağustos 2024’te geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.