TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niğde Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yenilenen yüzüyle hizmette

Modern tasarımı ve yenilenen altyapısıyla dikkat çeken Niğde Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, çocuklara ve yetişkinlere yüzme eğitimleri vermeye devam ediyor. Havuz, yenilenen tribün, kafeterya ve soyunma odalarıyla konforu artırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 14:54
Kaynak: İHA
Niğde Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yenilenen yüzüyle hizmette

Niğde Belediyesi tarafından yenilenen yarı olimpik yüzme havuzu, modern tasarımıyla hizmet vermeye başladı. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik yüzme eğitimlerinin verildiği havuz, altyapı ve üstyapısıyla tamamen yenilendi. İç kısmına tribün ilave edilen havuzda, kafeterya ve soyunma odaları da yeniden düzenlendi. 25 metre uzunluğunda, 12.5 metre genişliğinde ve 1.85 metre derinliğindeki yüzme havuzu, aynı anda 50 kişiye hizmet verebilecek şekilde tasarlandı.

niğde yüzme kursu

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yaklaşık 4 aylık bir yenileme sürecinin ardından yeniden hizmete açılan yüzme havuzunun Niğde'ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Özdemir, "Havuzumuzu, özellikle yaz tatili bitmeden önce yeni haliyle öğrencilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın hizmetine açmış olduk. Çocuklar ve yetişkinler için kurs ve yüzme eğitimleri devam edecek," dedi.

Yarı olimpik havuzda yüzme eğitimi alan çocuklar, mutluluklarını dile getirirken, veliler ise yenilenen ve daha modern hale getirilen havuzdan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.