TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mauro Icardi’nin Eşi Wanda Nara da kutlamalarda

İstanbul, 27 Mayıs 2024 – Galatasaray, 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamladı ve 24. şampiyonluğunu Rams Park'ta düzenlenen görkemli bir törenle kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, stadyumu hınca hınç doldurarak takımlarının zaferini kutladı. Bu büyük geceye birçok ünlü isim gibi Galatasaray'ın yıldız oyuncusu İcardi'nin eşi Wanda Nara da vardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
Mauro Icardi’nin Eşi Wanda Nara da kutlamalarda

Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılan ünlü isimlerden biriydi. Sezon boyunca yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Wanda Nara, dün akşam eşi Mauro Icardi'nin 2 gol attığı karşılaşmanın ardından büyük bir coşku yaşadı ve birçok gönderi paylaştı. Rams Park'ta düzenlenen kutlamalarda da yerini alarak takımın sevincine ortak oldu.

Tribünlerde Ünlü İsimler

Rams Park’ta düzenlenen şampiyonluk kutlamalarına, futbol dünyasından ve eğlence sektöründen birçok ünlü isim katıldı. Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşarken, ünlü isimlerin de bu coşkuya katılması gecenin unutulmaz anlarından biri oldu.

wanda nara

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.