TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Wanda Nara

İLKHABER-Gazetesi - Wanda Nara haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Wanda Nara haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Wanda Nara'nın ayrılık açıklamasına Icardi'den alev emoji'li tepki Haber

Wanda Nara'nın ayrılık açıklamasına Icardi'den alev emoji'li tepki

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'nın ayrılık açıklamasını sosyal medya üzerinden alıntılayarak paylaştı. Nara'nın Instagram'da yaptığı paylaşımı kendi profilinde alıntılayan Icardi, gönderisine alev emojisi ekledi. AYRILIK DUYURUSU VE SOSYAL MEDYA ETKİLEŞİMLERİ GÜNDEM OLDU Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın 10 yıllık inişli çıkışlı ilişkileri, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen bir ayrılık haberiyle yeniden dikkat çekti. Wanda Nara, Instagram'da Icardi'yi takip etmeyi bırakmış ve ayrılık kararını açıklamıştı. Wanda Nara'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde: Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler. Icardi, Nara'nın ayrılık açıklamasını kendi sosyal medya hesabında paylaştı ve gönderisine alev emojisi bıraktı, bu da çiftin ayrılık kararına dair sosyal medya üzerinden yaptığı etkileşimi gözler önüne serdi.

Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrılığı doğruladı! Nara, Mauro Icardi'ye boşanma davası açtı Haber

Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrılığı doğruladı! Nara, Mauro Icardi'ye boşanma davası açtı

Arjantin basınında çıkan haberlere göre Wanda Nara, Mauro Icardi'ye boşanma davası açtı. Çiftin sosyal medyadaki hareketleri de bu iddiaları doğrulamaktadır. Nara, Icardi'yi Instagram'da takip etmeyi bırakırken, Icardi ise Nara'yı takip etmeye devam ediyor. AYRILIK KARARINI WANDA NARA VERDİ Arjantinli gazeteci Laura Ubfal'ın haberine göre Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, "Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini" söyledi. EVLİLİK VE ÇOCUKLAR Icardi ile ilk tanıştığında Maxi Lopez ile evli olan ve üç çocuk doğuran Nara, daha sonra Lopez'den boşanarak çocuklarının velayetini almıştı. Boşanmanın ardından Icardi ile ilişkisi başlayan Nara, Icardi'den iki çocuk sahibi daha olmuştu. GALATASARAY'DA ZOR GÜNLER Boşanma haberleri Icardi'nin futbolu da etkileyebilir. Zaten son dönemde yedek kalan Icardi'nin bu zorlu süreçte nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. WANDA NARA'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI Wanda Nara, America TV'ye yaptığı açıklamada "Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" diyerek Icardi'den ayrıldığını resmen açıkladı. SOSYAL MEDYADA TAKİP BIRAKMA Arjantinli model Wanda Nara, eşi Mauro Icardi'yi Instagram'da takip etmeyi bıraktı. Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Icardi ise Nara'yı takip etmeye devam ediyor. Icardi'nin boşanma davasına nasıl tepki vereceği ise henüz bilinmiyor. ÇİFTİN BUNDAN SONRAKİ YAŞAMI Icardi ve Nara'nın boşanma süreci ve bundan sonraki yaşamları merak konusu.

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara Kimdir? Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin kaç çocuğu var? Haber

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara Kimdir? Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin kaç çocuğu var?

Wanda Nara Kimdir? Arjantin doğumlu Wanda Nara, 9 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kendisi bir aktris, model, şovmen ve futbol menajeri olarak tanınmaktadır. 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenmesiyle adını duyuran Wanda Nara, daha sonra Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile yaşadığı yasak aşkla gündem olmuştur. Lopez'in takım arkadaşı olan Icardi ile yaşadığı bu ilişki, medyanın ve kamuoyunun ilgisini büyük ölçüde çekmiştir. Wanda Nara, sonrasında Icardi ile evlenerek ilişkisini evlilikle taçlandırmıştır. Kişisel ve profesyonel hayatındaki bu olaylar nedeniyle, uluslararası medyanın ve insanların ilgi odağı haline gelmiştir. Lübnan kökenli bir aileye mensup olan Wanda Nara'nın kardeşi Zaira Nara da bir model ve şovmen olarak tanınmaktadır. Wanda Nara, zaman zaman medya tarafından çeşitli iddialarla anılsa da, bu iddiaları sert bir dille reddetmiştir. (WANDA NARA) (ZAİRA NARA) Wanda Nara Kaç Kez Evlenmiştir? Wanda Nara, iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini 2008 yılında Arjantinli futbolcu Maxi López ile yapmıştır. Bu evlilikten üç çocuğu bulunmaktadır. Daha sonra, Maxi López'in takım arkadaşı olan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile yaşadığı ilişki nedeniyle ilk evliliği sona ermiştir. Wanda Nara, 2014 yılında Maxi López'den boşanmış ve aynı yıl Mauro Icardi ile evlenmiştir. İkinci evliliğinden de çocukları vardır. Bu evlilikle birlikte Wanda Nara'nın adı özellikle futbol çevrelerinde ve medyada daha da geniş bir şekilde duyulmuş ve tartışılmıştır. Wanda Nara'nın Kaç Çocuğu Vardır? Wanda Nara'nın toplamda beş çocuğu vardır. İlk evliliğinden Arjantinli futbolcu Maxi López ile üç çocuğu bulunmaktadır. İkinci evliliğini Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile yaptıktan sonra da bu evlilikten iki çocuğu daha olmuştur. Toplamda beş çocuğuyla aile yaşamını sürdürmektedir. Nara ve Icardi'nin iki kızı var, Francesca Icardi Nara (19 Ocak 2015 doğumlu) ve Isabella Icardi Nara (27 Ekim 2016 doğumlu) (Francesca Icardi Nara) ( Isabella Icardi Nara)

Galatasaraylı Icardi ile eşi Wanda Nara,  marka yüzü oldu Haber

Galatasaraylı Icardi ile eşi Wanda Nara, marka yüzü oldu

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, bir mücevher firmasını marka yüzü oldu. Raffles Hotel'de düzenlenen işbirliğinin tanıtım toplantısına, Arjantinli futbolcu Icardi, Wanda Nara, Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş ile yönetim kurulu üyesi Şükran Güzeliş katıldı. Toplantıya ay-yıldızlı bilekliklerle katılan Icardi ve Wanda Nara, işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Türkiye'de çok mutlu olduğunu anlatan Icardi, "En küçüğünden en büyüğüne kadar Türk halkından aldığım sevgiyi hep içimde taşıyorum ve bunu geri vermek istiyorum. Bunu tüm ailem hissediyor. 7 yaşındaki çocuğum bile sokakta sevgi görüyor. Ben de sosyal ortamda, sahada, her yerde sevgi görüyorum. Elimdeki Türk bayrağıyla, ay-yıldızı her yerde taşıyarak, bize gösterilen sevginin karşılığını ödemeye çalışıyoruz. Bu reklamı yaparak, imajımızı kullanarak, kalıcı olacak bir şekilde bu ülkeye olan sevgimizi göstermek istiyoruz. Aldığımız, kalbimizde taşıdığımız tüm bu sevgiyi bir şekilde futbolun dışında da göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Emil Güzeliş de sektörlerinde önde gelen bir marka olduklarını anlatarak, "Markamızı ve mücevherlerimizi en güzel şekilde anlatmak için sürekli çalışıyoruz, yeni projeler hazırlıyoruz. Bu nedenle, yeni marka yüzlerimiz olarak Mauro Icardi ve Wanda Nara ile el sıkışmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu değerli çiftin ülkemizde ve tüm dünyada milyonlarca seveni var. Mesleklerindeki başarılarının yanı sıra birbirlerine aşkla bağlılar. Bu nedenle markamıza çok yakıştıklarını düşünüyorum. Reklam filmleri çekimlerimiz başladı. İlk filmimiz bugün yayına giriyor. İşbirliğimizin nice başarılara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.