TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manchester United'ın sahibi Jim Ratcliffe, Zidane'ı transfer etmeyi hayal ediyor

Real Madrid’den ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Zinedine Zidane, Manchester United’ın teknik direktörü olabilir. İngiliz yatırımcı Jim Ratcliffe, Fransız efsaneyi Kırmızı Şeytanlar’ın başına getirmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
Manchester United'ın sahibi Jim Ratcliffe, Zidane'ı transfer etmeyi hayal ediyor

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Zinedine Zidane, 2021'de Real Madrid'den ayrıldıktan sonra teknik direktörlük koltuğuna oturmamıştı. Fransız teknik adamın yeni adresi İngiltere olabilir.

İngiliz basınından Mirror Football'un haberine göre, Manchester United'ın en büyük yatırımcısı Jim Ratcliffe, Kırmızı Şeytanlar'ın başına Zidane'ı getirmek istiyor. Ratcliffe'in bu transferle hem takımın performansını yükseltmeyi hem de taraftarların beklentilerini karşılamayı hedeflediği belirtiliyor.

Zidane, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Fransa Milli Takımı'nı çalıştırmayı hayal etmişti ancak bu isteği gerçekleşmemişti. Gelen diğer teklifleri de değerlendirmeyen Zidane'ın, Manchester United gibi köklü bir kulübe gelmesi durumunda kariyerine yeni bir başlangıç yapabileceği düşünülüyor.

GÖZLER ERİK TEN HAG'DA

Manchester United'da şu anda Erik ten Hag görev yapıyor. Hollandalı teknik direktörün performansı, kulübün yeni teknik direktör kararını etkileyecek önemli bir faktör. Önümüzdeki haftalarda ten Hag'ın elde edeceği sonuçlar, Zidane transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda önemli ipuçları verecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.