TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Manchester United

İLKHABER-Gazetesi - Manchester United haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Manchester United haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Galatasaray, Scott McTominay için teklifini verdi! Haber

Galatasaray, Scott McTominay için teklifini verdi!

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılıların gündeminde yer alan isimlerden biri de Manchester United'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Scott McTominay. GALATASARAY'IN TEKLİFİ BELLİ OLDU İtalyan gazeteci Rudy Galetti'nin haberine göre, Galatasaray, McTominay için Manchester United'a 15 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Ancak İngiliz devi, sözleşmesi bir yıl sonra sona erecek olan 27 yaşındaki oyuncu için 25 milyon Euro talep ediyor. MCTOMİNAY TÜRKİYE'YE GELMEYE HAZIR McTominay'ın Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. İskoç oyuncu, Galatasaray gibi köklü bir kulüpte forma giymek istediğini çevresine belirtti. Ancak transferin gerçekleşmesi için iki kulübün bonservis konusunda anlaşması gerekiyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada orta saha transferine önem verdiklerini belirtmişti. Özbek, "8 numara önemli kuvvetlendirmemiz gereken bir bölgemiz. Son derece sıkı çalışıyoruz. Kısa sürede inşallah taraftarlarımıza haberini vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı. MCTOMİNAY'IN MANCHESTER UNİTED KARİYERİ Scott McTominay, tüm kariyerini Manchester United'da geçirdi. 252 maçta 29 gol ve 8 asistlik bir performans sergileyen İskoç orta saha oyuncusu, hem defansif hem de ofansif özellikleriyle dikkat çekiyor. TRANSFERDE SON DURUM Galatasaray ve Manchester United arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. İki kulübün bonservis konusunda orta noktada buluşması halinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor. Ancak anlaşmazlık yaşanması durumunda Galatasaray, alternatif isimlere yönelecek.

Galatasaray’dan İngiltere’ye tepki Haber

Galatasaray’dan İngiltere’ye tepki

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Dün akşam Manchester United ile oynadığımız ve kazandığımız maç sonrası Galatasaray kafilesini taşıyan uçağın dönüşü sırasında İngiliz resmi mercilerinin davranışları üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur. Takımımız oyuncuları, teknik heyeti ve çalışanlarına İngiltere İstanbul Başkonsolosluğu’nun vize sürecinde çıkardığı zorluklarla başlayan bu saygısızca davranışlar, takımımızın İngiltere’ye girişi sırasında da devam etmiş, dün gece itibarıyla ahlak dışı ve evrensel insan hakları değerlerine aykırı bir muamele haline dönüşmüştür. Dün gece geç saatlerde olan takım uçağımızın kalkışı, anlamsız derecede detaylı bagaj kontrolleriyle gereksiz yere uzatılmış, bir işkence haline getirilmek istenmiştir. Bu süreçte resmi yetkililerin davranışları, yapılan saygısızlık ve had bilmezlikler, ülkemize karşı alınmış bir tavrın göstergesidir. Şu bilinmelidir ki; kimse Türkiye’nin gururu Galatasaray Spor Kulübü’nün oyuncularına, teknik heyetine ve yöneticilerine bu şekilde davranamaz. Bu edep yoksunu davranışların sahipleriyle sonuna kadar mücadele edeceğimizi tüm kamuoyuyla paylaşırız. Tüm bu yaşananlardan bağımsız olarak, kulübümüzü maç öncesi ve sonrasında nazik bir şekilde ağırlayan Manchester United temsilcilerine teşekkür ederiz" denildi.

Antony, eski kız arkadaşına saldırıda bulunduğu iddiası sonrası milli takım kadrosundan çıkarıldı Haber

Antony, eski kız arkadaşına saldırıda bulunduğu iddiası sonrası milli takım kadrosundan çıkarıldı

Brezilya Futbol Federasyonu, eski kız arkadaşına fiziksel saldırıda bulunduğuna yönelik çıkan haberlerin ardından Manchester United’da top koşturan Antony’nin milli takım aday kadrosundan çıkardığını duyurdu. Federasyondan konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortaya çıkan durumun kamuoyunda tartışmaya sebep olması ve araştırılması nedeniyle böyle bir kararın alındığı bildirildi. Hakkında çıkan iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yalanlayan 23 yaşındaki futbolcu, suçlamaların gerçeği yansıtmadığını ve ortaya çıkan kanıtların, suçsuz olduğunu göstereceğini ifade etti. Brezilya Milli Takımı’nda 15 maçta görev alan ve 2 gol katkısı sağlayan Antony, geride kalan sezonda Manchester ekibiyle toplamda 47 karşılaşmada 10 gol, 5 asistlik performans sergiledi. “GÖĞSÜME YUMRUK ATTI, SİLİKON TERS DÖNDÜ” İddiaya göre ikinci saldırı bu yıl 15 Ocak’ta Manchester’da gerçekleşti. United’ın Manchester City karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetten bir gün sonra. Habere göre, Cavallin dört yıldızlı Hyatt Regency otelindeki odasında tıbbi yardıma ihtiyaç duydu. “Göğsüme yumruk attı ve silikon ters döndü” dedi ve ekledi: “‘Seni incitmek istememiştim, bir kazaydı, yumruk değildi. Sadece seni duvara yasladım’ dedi.” Cavallin’in saldırı sırasında başından aldığını söylediği yara bir fotoğrafta görülüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.