TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manchester United'da Teknik direktör krizi: Ten Hag'ın geleceği belirsiz

Sir Jim Ratcliffe, teknik direktör Erik ten Hag'ın geleceğinin kendi kararı olmadığını belirtti ve kulüp yönetiminin durumu değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
Manchester United'da Teknik direktör krizi: Ten Hag'ın geleceği belirsiz

Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'ın geleceği belirsizliklerle dolu. Kulübün yeni sahibi Sir Jim Ratcliffe, basın açıklamasında Ten Hag'a olan güveninin sorulması üzerine net bir cevap vermeyerek, Hollandalı teknik direktörün geleceğinin belirsizliğini korudu.

Ratcliffe, Şubat ayında Manchester United'ın futbol operasyonlarının kontrolünü ele almış ve Temmuz ayında Ten Hag ile sözleşme uzatmıştı. Ancak takımın bu sezonki başarısız sonuçları, ten Hag'ın geleceği hakkında soru işaretleri doğurdu. Özellikle son dönemdeki kötü sonuçlar ve Avrupa Ligi'ndeki hayal kırıklığı, kulüp içerisinde tartışmalara yol açtı.

"MANCHESTER UNİTED'I OLMASI GEREKEN YERE GERİ GÖTÜRMEK İSTİYORUZ"

Ratcliffe, yaptığı açıklamada, "Erik'i seviyorum. Bence çok iyi bir koç ama günün sonunda bu benim kararım değil" diyerek, kararın kendisine değil, kulübün yönetim kuruluna ait olduğunu belirtti. Yeni yönetim kurulunun, takımın performansını değerlendirerek gerekli kararları vereceğini ifade eden Ratcliffe, "Amacımız çok açık - Manchester United'ı olması gereken yere geri götürmek istiyoruz ve henüz orada değil, bu çok açık" dedi.

Ten Hag, Manchester United'a geldiğinden beri iki kupa kazanmış olsa da, bu sezonki performansı beklentilerin altında kaldı. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nden elenme ve ligdeki düşüş, taraftarları ve yönetimi endişelendiriyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.