TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıç: Hentbolu bölgedeki gençler için bir yaşam tarzı haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Van’a yaptığı ziyarette hentbolun yaygınlaştırılması ve gençlerin spora kazandırılması için önemli adımlar attı. Kılıç, yerel yöneticilerle yapılan görüşmelerde, hentbolun bölgedeki gençler için bir yaşam tarzı haline gelmesi amacıyla aralıksız çalışacaklarını ve Van’daki spor etkinliklerinin şehrin hentbol potansiyelini ortaya çıkaracağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2024 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2024 12:38
Kaynak: BÜLTEN
Kılıç: Hentbolu bölgedeki gençler için bir yaşam tarzı haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Van’a gerçekleştirdiği ziyaretle bölgedeki hentbol faaliyetlerini güçlendirme ve gençleri spora kazandırma amacı güttü. Başkan Kılıç, Van Valisi Ozan Balcı, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Deniz Gül ve yöneticilerle önemli görüşmeler yaptı. Ziyaretlerinde hentbolun yaygınlaştırılması, altyapı projeleri ve genç yeteneklerin keşfi konularında detaylı değerlendirmelerde bulunan Kılıç, Van’daki spor etkinliklerinin şehrin hentbol potansiyelini açığa çıkaracağını belirtti. Kılıç, hentbolun bölgedeki gençler için bir yaşam tarzı haline gelmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini vurguladı..

Hedefimiz, sadece bugünün değil, yarının da başarılı hentbolcularını yetiştirmek”

Kılıç, “Van’da sporun, özellikle de hentbolun gelişmesi için büyük bir potansiyel mevcut. Gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak ve onları hentbol gibi takım sporlarıyla buluşturmak adına çok önemli fırsatlar görüyoruz. Bu potansiyeli harekete geçirmek için yerel yönetimlerle güçlü bir iş birliği içinde olacağız. Hedefimiz, sadece bugünün değil, yarının da başarılı hentbolcularını yetiştirmek. Bu doğrultuda altyapı çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz ve hentbolun, bölgedeki gençler için bir yaşam tarzı haline gelmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

 hentbol

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.