TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın hakem Elif Karaarslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Son yıllarda futbol sahalarında kadın hakemlerin arttığına dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de güzelliklerle ön plana çıkan ve sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine ulaşan Elif Karaarslan. Peki, Elif Karaarslan kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? İşte yanıtı...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
Kadın hakem Elif Karaarslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Son yıllarda futbol sahalarında kadın hakemlerin değişimi artıyor, spora olan ilgi de artıyor. Bu isimlerden biri, güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken Elif Karaarslan. Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine ulaşan Karaarslan, hem sahada hem de ekranlarda sıklıkla söz tutuyor. Peki, Elif Karaarslan kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? İşte detaylar...

Elif Karaarslan Kimdir?

Elif Karaarslan, 9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde doğdu. Şu anda 24 yaşında olan genç hakem, alt liglerde hakemlik yapıyor. Yönettiği yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi çekmektedir.

elif karaarslan

Futbol Geçmişi

Karaarslan, hakem olmadan futbol oynamadan önce bir sporcuydu. Futbola olan ilgi, Libade Spor Kulübü'nde lisanssız olarak üst sıralara koşmasıyla başladı. Ancak ailelerin futbol oynamasını istememesi, onun için bir engel bulamadı. Ailesini ikna eden Karaarslan, 16 yaşındaki Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nda oynamaya başladı. Ne yazık ki, burada yaşadığı sakatlık nedeniyle ön çapraz bağları koptu ve futbol kariyerine son vermek zorunda kaldı.

elif karaarslan

Hakemlik Kariyeri

Sakatlığının ardından sosyal medyada görülen bir kadın hakemden etkilenerek hakem olmaya karar veren Elif Karaarslan, 29 Şubat 2020'de ilk maçta 2. yardımcı hakem olarak çıktı. Bu karar, futbol dünyasında yeni bir başlangıç ​​yapmasını sağladı.

Sosyal Medyada oldukça popüler

Elif Karaarslan, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine ulaşarak adını duyurdu. Şu anda Instagram'da 332 bin takipçisi bulunmaktadır. Tribünlerden alınan destek ve tezahüratlar, onu daha da tanıtılabilir hale getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.