TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtalya'da olay manşet: "Icardi anılarda kaldı"

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek kazandığı Süper Kupa zaferi, İtalyan basınında büyük yankı buldu. İtalyan gazeteleri, Ciro Immobile'nin performansını öne çıkararak, eski rekor sahibi Icardi'yi anılarda bıraktığını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
İtalya'da olay manşet: "Icardi anılarda kaldı"

Beşiktaş'ın Süper Kupa zaferi, İtalya'da geniş yankı uyandırdı. İtalyan gazeteleri, Ciro Immobile'nin Galatasaray karşısındaki performansını öne çıkararak Immobile ve Mauro Icardi'yi karşılaştırdı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan müsabakayı Ciro Immobile (2), Jonas Svensson, Rafa Silva ve Mustafa Hekimoğlu'nun attığı gollerle 5-0 galip tamamladı.

mauro icardi

Sky Sport, "Eski Laziolu'ya Türkiye'deki ilk kupasını almak için doksan dakika, yeni taraftarlarının kalbini kazanmak için ise sadece yirmi bir saniye yetti" ifadesiyle Immobile'nin performansını övdü. La Gazzetta dello Sport ise, "Ciro Immobile Beşiktaş formasıyla müthiş bir başlangıç yaptı. Lazio'nun eski forveti, Icardili Galatasaray'ı beş golle yendikleri maçın kahramanı oldu" şeklinde yazdı. Il Pescara, "Ciro Immobile şimdiden Türkiye'ye damgasını vurdu. Pescara'nın eski forveti, formasını ve ülkesini değiştiriyor ama gol atma alışkanlığı değişmiyor" yorumunda bulundu. Corriere dello Sport, "Ciro, Türklerle ilk resmi maçında gol atarak Galatasaray karşısında takımına Süper Kupa kazandırdı. Türkiye'deki ilk resmi maçına 21 saniyede damga vurdu" diye belirtti. Tuttomercato, "Icardi anılarda kaldı. Galatasaraylı Mauro Icardi'ye ait olan Türkiye Süper Kupası'nda atılan en hızlı gol rekoru Immobile tarafından kırıldı" başlığını attı. Calciomercato ise, "Immobile Beşiktaş'taki ilk maçında rüya gibi bir başlangıç yaptı. İstanbul'a bu yaz giden oyuncunun yeni takımındaki macerası, bundan iyi başlayamazdı" şeklinde değerlendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.