TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Ciro Immobile

İLKHABER-Gazetesi - Ciro Immobile haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ciro Immobile haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İtalya'da olay manşet: "Icardi anılarda kaldı" Haber

İtalya'da olay manşet: "Icardi anılarda kaldı"

Beşiktaş'ın Süper Kupa zaferi, İtalya'da geniş yankı uyandırdı. İtalyan gazeteleri, Ciro Immobile'nin Galatasaray karşısındaki performansını öne çıkararak Immobile ve Mauro Icardi'yi karşılaştırdı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan müsabakayı Ciro Immobile (2), Jonas Svensson, Rafa Silva ve Mustafa Hekimoğlu'nun attığı gollerle 5-0 galip tamamladı. Sky Sport, "Eski Laziolu'ya Türkiye'deki ilk kupasını almak için doksan dakika, yeni taraftarlarının kalbini kazanmak için ise sadece yirmi bir saniye yetti" ifadesiyle Immobile'nin performansını övdü. La Gazzetta dello Sport ise, "Ciro Immobile Beşiktaş formasıyla müthiş bir başlangıç yaptı. Lazio'nun eski forveti, Icardili Galatasaray'ı beş golle yendikleri maçın kahramanı oldu" şeklinde yazdı. Il Pescara, "Ciro Immobile şimdiden Türkiye'ye damgasını vurdu. Pescara'nın eski forveti, formasını ve ülkesini değiştiriyor ama gol atma alışkanlığı değişmiyor" yorumunda bulundu. Corriere dello Sport, "Ciro, Türklerle ilk resmi maçında gol atarak Galatasaray karşısında takımına Süper Kupa kazandırdı. Türkiye'deki ilk resmi maçına 21 saniyede damga vurdu" diye belirtti. Tuttomercato, "Icardi anılarda kaldı. Galatasaraylı Mauro Icardi'ye ait olan Türkiye Süper Kupası'nda atılan en hızlı gol rekoru Immobile tarafından kırıldı" başlığını attı. Calciomercato ise, "Immobile Beşiktaş'taki ilk maçında rüya gibi bir başlangıç yaptı. İstanbul'a bu yaz giden oyuncunun yeni takımındaki macerası, bundan iyi başlayamazdı" şeklinde değerlendirdi.

İmmobile bir geldi pir geldi Haber

İmmobile bir geldi pir geldi

Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray’ı 5-0 yenerek büyük bir zafer elde etti ve kupa sevincini taraftarlarıyla birlikte kutladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde meşaleler ve tezahüratlarla karşılanan siyah-beyazlı takım, kupayı taraftarlarının coşkusuyla birlikte havaya kaldırdı. Dünya basını da Beşiktaş'ın bu başarısını övgü dolu sözlerle dile getirdi. İmmobile Tarihe Geçti Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına Galatasaray karşısında çıkan Ciro Immobile, 21. saniyede ve 81. dakikada attığı gollerle hem ilk resmi müsabakasında ağları sarstı hem de ‘Süper Kupa’daki en erken gol’ rekorunun sahibi oldu. Dünya basını, Immobile'nin bu performansını manşetlere taşıdı. Dünya Basınından Övgüler La Gazzetta dello Sport: "Ciro Immobile için Beşiktaş formasıyla harika bir ilk maç oldu. Lazio'nun eski forveti, Mauro Icardi'li Galatasaray'ı 5-0 yenerek Türkiye Süper Kupası'nı kazanan takımın yıldız oyuncusu oldu. Immobile, ilk golü sadece 21 saniye sonra rakip savunmanın bir hatasından yararlanarak attı ve Galatasaray kalecisi Muslera'ya hiç şans tanımadı." Corriere dello Sport: "İnanılmaz Immobile! İlk golünü 21. saniyede attı ve Türkiye'deki ilk maçında duble yaptı, Galatasaray'a karşı Süper Kupa'yı kazandı." Tuttomercato: "En çılgın hayallerde bile olmayan bir başlangıç. Türkiye Süper Kupası maçında Ciro Immobile, 23 saniye sonra gol atarak Beşiktaş ile yeni macerasını başlattı. Lazio'nun eski bombacısının attığı ilk gol, Türkiye Süper Kupası'nda bugüne kadar atılan en hızlı gol oldu." Kicker: "Türk futbolunda inanılmaz başlangıç! Immobile, 21 saniyede gol atarak Beşiktaş'ı öne geçirdi ve takımının zaferinde önemli rol oynadı." AS: "Beşiktaş, Türkiye'de sezonun ilk resmi maçı olan Süper Kupa'da Galatasaray'a ezici bir darbe indirdi. Ciro Immobile attığı iki golle maçın ana kahramanlarından biri oldu." Marca: "Beşiktaş, Galatasaray'ı devirerek Süper Kupa'yı kazandı. Immobile'nin erken golü ve takım arkadaşlarının katkısıyla siyah-beyazlılar, tarihindeki onuncu Süper Kupa'yı kazandı." Mundo Deportivo: "Beşiktaş ve Immobile, Galatasaray'ı küçük düşürdü. 34 yaşındaki İtalyan forvet, takımının galibiyetine iki golle katkıda bulundu." A Bola: "Rafa Silva, dev maçta asist ve golle öne çıktı. Silva, takımının Galatasaray'ı 5-0 yenerek Türkiye Süper Kupası'nı kazanmasında büyük rol oynadı." Beşiktaş, bu büyük zaferle taraftarlarına unutulmaz anlar yaşattı ve Süper Kupa'nın sahibi olarak sezona moralle başladı.

Oğlunun gözü önünde saldırıya uğrayan Immobile için Lazio Başkanı'ndan şok açıklama Haber

Oğlunun gözü önünde saldırıya uğrayan Immobile için Lazio Başkanı'ndan şok açıklama

Lazio'da bir süredir devam eden kaos ortamı pik yaptı. İtalyan ekibinin yıldızı Ciro Immobile'yi Teknik Direktör Sarri'nin gönderilişinden sorumlu tutan bir grup taraftar futbolcuya oğlunun gözü önünde sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu. Immobıle'ye yapılan saldırı Lazio'nun santrforu Ciro Immobile, aile üyelerinin gözü önünde, 4 yaşındaki oğlunu okuldan almak üzereyken, bazı Lazio taraftarları tarafından hem sözlü hem de fiziksel saldırıya uğradı. Saldırı, Immobile'nin eşinin de şahit olduğu bir vakada gerçekleşti. Haber, özellikle spor kamuoyunda büyük tepki topladı. Yıldız futbolcu, saldırıyla ilgili olarak avukatları aracılığıyla yasal işlem başlatılması talimatını verdi. Bu olay, spor dünyasında şiddetin kabul edilemez olduğunu bir kez daha ön plana çıkardı. Immobıle'nin avukatlarından açıklama İtalyan basınında yer alan haberde yaşanan olay sonrası İmmobile'nin avukatlarının yaptığı açıklamaya yer verildi. Açıklamada, "Ciro Immobile, çarşamba günü okul önündeyken bir grup kişi tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Perşembe günü eşi Jessica Melena'nın başına da aynı olay geldi.Maalesef tüm bunlar bazı basın kuruluşlarının ve gazetecilerin Ciro Immobile'a karşı nefret dolu sözler yayan sosyal ağlar aracılığıyla yürüttüğü ve desteklediği nefrete kışkırtma sonrasında gerçekleşti. Ayrıca gerçekle ilgisi olmayan rekonstrüksiyonları da haber yapıyor.Bu olayın ardından futbolcu, avukatlarına bu iftiranın sorumluları hakkında bugün cezai işlem başlatma yetkisi verdi. Bu tür ifadeler ciddi anlamda karalayıcıdır ve dolayısıyla sporcunun profesyonel ve kişisel kariyerine zarar verir. Görüntü, ilgili hakimin dikkatine sunulacaktır. Özellikle sebepsiz yere nefrete kışkırtma cezalandırılması gereken bir suçtur." ifadeleri kullanıldı. Lazıo Başkanı Lotıto'dan şok sözler Immobile'nin saldırıya uğramasıyla ilgili Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun açıklamaları ise İtalya'da büyük ses getirdi. Lotito konuyla ilgili açıklamasında, "Bu benim başıma her gün geliyor. Bakın, 20 yıldır gözetim altında yaşıyorum, bana ve aileme her gün beş yüz bin ölüm tehdidi geliyor. Yine de bu kadar yaygara koparmıyorum. Yoksa yanılıyor muyum? Nokta, bu kadar. Söyleyeceğim tek şey bu." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.