TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hikmet Karaman Montella ve Arda Güler hakkında ki gerçekleri açıkladı

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Montella ile Arda Güler hakkında sosyal medyada yayılan haberler sonrası aralarında gerilim olduğuna dair iddialara Hikmet Karaman son noktayı koydu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 11:30
Kaynak: Haber Merkezi

Euro 2024 F Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz'e 3-0 yenilen A Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Vincenzo Montella ile Arda Güler arasında yaşanan gerginlik dikkatleri çekiyor. Milli takım kampında bulunan Hikmet Karaman, olayları Hürriyet Gazetesi'ne şu şekilde anlattı:

Montella, maç öncesinde Arda Güler'i ilk 11'de sahaya sürmediği için eleştirilere maruz kaldı. Karaman, milli takımın kaldığı otelde tanık olduğu konuşmalarda, Arda'nın oynamayacağını öğrendiğini belirtti. Arda'nın maç günü yaşadığı ağrılar ve Montella'nın bu durumu dışarıya yansıtmak istememesi üzerine çıkan tartışmalara da değinen Karaman, "Arda maç günü, 'Benim ağrılarım var, oynayamam' diyor. Siz hoca olsanız ne yaparsınız?" şeklinde konuştu.

arda güler - montella

Karaman, Montella ile Arda arasında bir sorun olmadığını vurgulayarak, "Montella'nın savunuculuğunu yapmıyorum ama teknik adam olarak empati yapmak gerekiyor. Bu olayın milli takımı kaosa sürüklemesini kabul etmiyorum." dedi.

Montella'nın Arda Güler'e yönelik taktiksel tercihleri ve oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylar ise maç öncesi ve sonrası yapılan değerlendirmelerde merak konusu olmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.