TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Arda Güler

İLKHABER-Gazetesi - Arda Güler haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Arda Güler haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Montella'dan Portekiz yenilgisi sonrası  açıklama: Fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum Haber

Montella'dan Portekiz yenilgisi sonrası açıklama: Fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz'e 3-0 kaybedilen maçın ardından konuştu. Montella, "Fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum" dedi. EURO 2024 F Grubu'nda Portekiz'e 3-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella, maçın ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu. İtalyan hoca maça iyi başladıklarını ancak ilk golden sonra moral olarak düştüklerini belirtti. Montella, kaleci tercihi ve Arda Güler'in yedek kalması hakkında da açıklama yaptı. "Genel olarak baktığınız fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum. İlk 20 dakikada rakibe göre daha çok gole yaklaştık. Böyle rakiplere gol atamayınca daha zor oluyor. İlk gol sonrası moral düştü, toparladık derken ikinci gol... Toparlamaya çalıştık, sonuna kadar mücadele ettik. Her kalecimiz çok iyi. Altay'ın İtalya maçı çok iyiydi. Galler maçında da oyuna sonradan girip iyi oynadık. Bu sabah sakatlık haberiyle uyandık. Sonrasında tabi ki milli takım hocası olunca işler kötü gidince düşman milli hocası oluyor. Bu yaptığımız seçimler; İsmail büyük sakatlıktan geri geldi. Hazır değilken 90 dakikayı çıkaracak değil demek istiyoruz. 45 ile 90 dakika farklı. Arda Güler için gerçekten çok üzgünüm. Bir sakatlık riski vardı. Oyuna alırken de düşündüm ama oyuna alırken belki bir gol atarız düşüncesiyle oyuna aldık. Yolumuz daha uzun. Bir farkındayız. Birbirimize güveniyoruz, özgüvenimiz eksilmedi"

Türkiye A Millî Futbol Takımı, EURO 2024'de ikinci sınavını bugün Portekiz karşısında verecek Haber

Türkiye A Millî Futbol Takımı, EURO 2024'de ikinci sınavını bugün Portekiz karşısında verecek

Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) F Grubu'nda Gürcistan’ı 3-1 mağlup ederek muhteşem bir başlangıç yapan Türkiye A Millî Futbol Takımı, ikinci sınavını bugün Portekiz karşısında verecek. Bu yıl Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) ilk maçını Gürcistan ile oynayan Türkiye A Milli Futbol Takımı, müthiş bir performans sergiledi. EURO 2024 grup maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Millîlerin nefes kesen bu maçtaki gollerini, 25. dakikada Mert Müldür, 65. dakikada Arda Güler ve 90+7. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Türkiye A Millî Futbol Takımı, EURO 2024'de ikinci maçına ise bugün TSİ 19.00’da BVB Stadyumu’nda çıkacak. Gürcistan’a karşısında 3 puanı 3 golle alan Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki A Millîler, Çekya’yı 2-1 yenen Portekiz'i de muhteşem bir futbolla yenmenin hesaplarını yapıyor. Türkiye ile Portekiz bugüne kadar 6’sı resmi, 3’ü özel olmak üzere toplam 9 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda milliler hepsi özel maçlarda olmak üzere 2 kez sahadan galip ayrılırken, 7 kez de mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda Ay-Yıldızlılar, rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 19 gol gördü. İki ülke son olarak 2022 FIFA Dünya Kupası elemeleri Play-Off turu yarı finalinde karşılaştı ve A Milliler, 3-1 kaybetti. Türkiye ve Portekiz, Avrupa şampiyonalarında 3 kez karşılaştı Türkiye ile Portekiz, Avrupa şampiyonalarında 3 kez karşı karşıya geldi. Milliler, 1996 yılındaki turnuvada 1-0, 2000 ve 2008 yıllarındaki şampiyonalarda da 2-0’lık sonuçlarla rakibine yenildi. Bu arada, Türkiye A Milli Futbol Takımı, Portekiz karşılamasıyla tarihindeki 628. maçına çıkacak.

Maçın yıldızı Arda Güler'den 10 yaşındaki Ares'e moral desteği Haber

Maçın yıldızı Arda Güler'den 10 yaşındaki Ares'e moral desteği

Gürcistan maçının yıldızı Arda Güler'in, maçın birkaç gün öncesinde büyük bir hastalığı yenen 10 yaşındaki Ares'e moral verdiği görüntüler ortaya çıktı. Telefondan görüntülü olarak Ares'e bağlanan dünya starı, küçük çocuğun hastalığı atlattığını duyunca, ‘Çok şükür' dedi. Yılda milyonda 2-4 kişiye tanısı konulan ciddi kan hastalığı aplastik anemi hastalığına yakalanan 10 yaşındaki Ares, tedavi olabilmesi için gereken uygun kök hücreyi 1,5 yıldır arıyordu. İstanbul'da iki nakil yapılmasının ardından büyük bir savaş vererek hastalığına karşı galip gelen 10 yaşındaki Ares'e, Avrupa Şampiyonası Türkiye - Gürcistan maçının öncesinde ise büyük bir hediye geldi. Maçın 65. dakikasında attığı muhteşem golle A Milli Takımı 2-1 öne geçiren Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, gelen galibiyetle Türkiye'ye verdiği moral gibi büyük bir hastalığı yenen Ares'e de moral verdiği ortaya çıktı. Ares, annesi Selen Çobanoğlu'nun aracılığıyla telefondan görüntülü olarak Arda'ya bağlandı. “Çok şükür” “Her şey yolunda mı?” diye sorarak iyi dileklerini ileten Arda Güler'e Ares'in cevabı “ İyileştim, şu an ikinci hayatımı yaşıyorum. Evimde ailemle mutluyum” oldu. Ares'in hastalığı atlattığını duyunca, “Çok şükür” diyen Arda, küçük çocuğun tanışma isteğine "maça da gel izlemeye" deyince Ares "Gelirim izlemeye seve seve " cevabını verdi. Bunun üzerine Arda, " Benden isteğin var mı" diye sorunca Ares'in 'sağlığın' cevabı üzerine Arda da senin de inşallah deyip vedalaştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.