TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galler-Türkiye maçı ne zaman?

Galler-Türkiye maçı bu akşam saat 21:45'te Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak. UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, Galler karşısında ilk maçına çıkacak. Maç TV8 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izlenebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
Galler-Türkiye maçı ne zaman?

UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta mücadele edecek olan A Milli Futbol takımımız bu grupta Galler, Karadağ ve İzlanda ile mücadele edecek. İlk maçına Galler deplasmanında çıkacak olan A Milli Takımımız bu maçın ardından iç sahada İzlanda'yı konuk edecek. 

Galler-Türkiye maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü grupta mücadele edecek olan A Milli Takımımız grupta ilk maçına Galler deplasmanında çıkacak. Galler karşısında 9 resmi maçta 3 galibiyeti olan A Milli Takımımızın deplasmanda rakibi karşısında galibiyeti bulunmuyor.

Galler- Türkiye maçı hangi kanalda?

Galler-Türkiye Uluslar Ligi maçı Bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Maç TV8 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi düdük çalacak. Saggi'nin yardımcılıklarını Morten Jensen, Anders Olav Dale üstlenecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.