TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fransa, Polonya ile kozlarını paylaşacak

Avrupa Şampiyonası'nda D Grubu'nda kritik anlar! Fransa, Polonya ile kozlarını paylaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
Fransa, Polonya ile kozlarını paylaşacak

Avrupa Şampiyonası'nda D Grubu'nda heyecan dorukta! Favorilerden Fransa, son 16 turu için kritik bir maça çıkıyor. Polonya ise grup sonunculuğuyla veda etme noktasında.

Fransa- Polonya maçı ne zaman? 

Fransa milli takımı, Polonya ile BVB Dortmund Stadı'nda karşılaşacak. Maç, 25 Haziran Salı günü saat 19.00'da TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. İtalyan hakem Marco Guida yönetimindeki müsabakada Fransa, son maçında Hollanda ile 0-0 berabere kalmasına rağmen, önceki maçta Avusturya'yı 1-0 yenerek 4 puana ulaşmıştı. Didier Deschamps yönetimindeki ekip, Polonya karşısında galibiyet arıyor.

Fransa ve Polonya muhtemek 11'ler

Fransa'nın ilk 11'inde Maignan, Koundé, Upamecano, Saliba, Hernandez, Tchouaméni, Kanté, Rabiot, Dembélé, Mbappé, ve Barcola gibi yıldızlar yer alacakken, Polonya ise Skorupski, Bednarek, Dawidowicz, Kiwior, Frankowski, Syzmanski, Zielinski, Moder, Zalewski, Urbanski, ve Lewandowski ile sahaya çıkacak.

Fransa için beraberlik son 16 turuna yükselme anlamına geliyor ancak grup liderliği için Hollanda'nın da Avusturya'yı yenmesi veya yenilmesine göre gol averajı belirleyici olacak. Polonya ise gruptan çıkma şansını kaybetti ve son maçta onur mücadelesi verecek.

Fransa ile Polonya arasında tarihlerinde 18. kez karşılaşacak olan mücadelede Fransa, geçmiş maçlarda 9 galibiyet elde ederken, Polonya ise 3 kez kazanabildi. İki takım arasındaki rekabette Fransa'nın son 42 yıldır yenilgi yüzü görmediği belirtiliyor.

Kylian Mbappé ve Ousmane Dembélé gibi önemli oyuncular sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncuların kart görmesi durumunda son 16 turu maçında cezalı duruma düşecekler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.