TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi yolculuğu başlıyor: Yeni format ve olası rakipler belli oldu!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Lille ile 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etti. Sarı-Lacivertliler Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Yeni format ve muhtemel rakipler hakkında detaylar haberimizde....

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi yolculuğu başlıyor: Yeni format ve olası rakipler belli oldu!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e elenerek Avrupa Ligi'ne veda etti. Sarı-lacivertliler, yeni formatta düzenlenecek olan Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

YENİ FORMATTA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Avrupa Ligi'nde bu sezon yapılan değişiklikle birlikte, her takım her torbadan 2 takım olmak üzere toplam 8 farklı takımla karşılaşacak. Bu format, takımların daha fazla maç oynamasına ve turnuvanın daha rekabetçi hale gelmesine neden olacak. Fenerbahçe'nin karşılaşacağı 8 rakibi, 30 Ağustos'ta yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

JOSE MOURİNHO: YENİ FORMAT GARİP AMA TABİİ Kİ PARA KARAR VERİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avrupa Ligi'nin yeni formatı hakkında yaptığı açıklamada, "Avrupa Ligi'nin yeni formatı neden böyle bilmiyorum. Buna adapte olmamız gerekiyor. Aralık ayına kadar üst üste maçlar oynamanıza sebep olan bir format. Umarım Süper Lig'deki rakiplerimiz için de aynı durum geçerli olur. Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... Umarım Avrupa'da onlar da bu maçları oynarlar. Yeni format garip ama tabii ki para karar veriyor." dedi.

FENERBAHÇE'NİN İLK MAÇI

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ndeki ilk maçına 25/26 Eylül tarihlerinde çıkacak. Sarı-lacivertliler, zorlu bir grupta mücadele edeceği için her maçı kazanmak zorunda olacak. İşte Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri:

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi yolculuğu başlıyor Yeni format ve olası rakipler belli oldu! 2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.