TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, Kastamonu maçında galibiyete odaklandı

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün isim sponsoru Bulut Yeşil, 6. haftada oynayacakları Kastamonu maçını kayıpsız geçmeyi hedeflediklerini açıkladı. Takımın lig sonunda 1. lige yükseleceğine inandığını dile getiren Yeşil, taraftarları da övgüyle bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 11:02
Muhabir: SERHAT AKARSU
Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, Kastamonu maçında galibiyete odaklandı

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü'nün isim sponsoru iş insanı Bulut Yeşil, takımın ligde yükselme hedefiyle emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Yeşil, özellikle Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kastamonu maçında galibiyet alarak seriyi devam ettirmek istediklerini belirtti.

KASTAMONU MAÇI İÇİN HEYECANLI BEKLEYİŞ

"Takımımız Tarsus'ta olduğu gibi deplasmanlarda da taraftarlarımızın desteğiyle çok iyi mücadele ediyor. Başkanımız Menderes Kutlu önderliğinde çok iyi bir kadro kurduk. Lig sonunda birinci lige çıkacağımıza inanıyorum. Pazar günü Kastamonu'nda da bu inancımızı sahaya yansıtacağız. Taraftarlarımızın da her zaman olduğu gibi yanımızda olmasını bekliyoruz." diyen Bulut Yeşil, takımın hedeflerine ulaşmasında taraftarların büyük rol oynadığını vurguladı.

Yeşil, sözlerine şöyle devam etti: "Takımımız taraftarlarımızla bambaşka. Pazar günü yine taraftarlarımız Kastamonu'nda yanımızda olacak. 90 dakika sonunda gülen taraf olacağız. Galibiyetin sevincini hep birlikte kutlayacağımıza inanıyoruz."

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.