TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, gözünü Manisa FK ile oynayacağı deplasman maçına çevirdi

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Pendikspor'a 4-3 mağlup olan Adanaspor, Manisa FK ile deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Çatalan Tesisleri’nde süren çalışmalarda, futbolcular fitness ve kondisyon hareketlerinin ardından yenilenme çalışmaları yaptı. Adanasporlu Turgay Gemicibaşı, Pendikspor maçındaki bazı yanlış anlaşılmalara açıklık getirerek, taraftarlara teşekkür etti ve önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar alacaklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 12:13
Kaynak: Meryem Ünal
Adanaspor, gözünü Manisa FK ile oynayacağı deplasman maçına çevirdi

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Pendikspor'a 4-3 mağlup olan Adanaspor, gözünü Manisa FK ile oynayacağı deplasman maçına çevirdi. Çatalan Tesisleri’nde yoğun bir şekilde süren hazırlık çalışmalarında futbolcular, fitness ve kondisyon hareketlerinin ardından yenilenme çalışmaları gerçekleştirdi. Pendikspor maçının ardından yaşanan yanlış anlamalara açıklık getirdi.

Hazırlıklar Çatalan tesislerinde çalışma devam ediyor

Manisa hazırlıklarına başlayan turuncu beyazlı ekipte çalışmalar Çatalan Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor. Toros Kaplanları gerçekleştirdiği haftanın ilk antrenmanında, fitness salonunda ısınma ve kondisyon hareketleri yaptı. Daha sonra antrenman yenilenme çalışmalarıyla sona erdi.

“90 Dakika boyunca arkamızda duran bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”

Adanasporlu oyunculardan Turgay Gemicibaşı, Pendik maçını değerlendirirken yanlış anlaşılan bazı durumlara değinerek şu ifadeleri kullandı: “Geriye düştüğümüz maçta güzel pozisyonlar bularak beraberliği yakaladık ancak skoru koruyamadık. Maç sonu bir taraftarımız maçın heyecanı nedeniyle takım arkadaşlarıma bazı ithamlarda bulundu. Bende soyunma odasına giderken kendisine bağırmaması gerektiğini söyledim. Ancak bazı sosyal medya sayfalarında benim taraftarlarımıza küfür ettiğim söyleniyor. Ortada küfür yoktur. Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu belirtmek istedim. Bizi kayıtsız şartsız destekleyen, 90 dakika boyunca arkamızda duran bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlarda tüm taraftarlarımızı mutlu edecek skorlar almak için çalışmalara devam edeceğiz.”

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.