TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Trendyol 1. Lig

İLKHABER-Gazetesi - Trendyol 1. Lig haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Trendyol 1. Lig haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adanaspor'un futbolcuları Bamba'ya güveniyor Haber

Adanaspor'un futbolcuları Bamba'ya güveniyor

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor'da futbolcular, teknik direktör Sol Bamba yönetiminde çıkışa geçeceklerine inanıyor. Trendyol 1. Lig'de oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Adanaspor'da futbolcular, 4. haftada deplasmanda Manisa FK ile oynayacakları karşılaşmaya odaklandı. Ciss: "Hocamızla ilişkilerimiz çok iyi ve süper lig hedefindeyiz" Adana ekibinin 25 yaşındaki Senegalli sol kanat oyuncusu Amadou Ciss, genç bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Hocayla ilişkilerimiz çok iyi. Lig uzun bir maraton, önümüzdeki maçlar var. Umarım iyi sonuçlar zamanla gelecektir. Öncelikli hedefimiz Süper Lig'e yükselebilmek. Başkanımız elinden geleni yapıyor. Yeni oyuncularla daha iyiye gideceğiz. Üst lige çıkmak istiyoruz." Taraftarların desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını dile getiren Ciss, sahada mücadele etmeyi sürdüreceklerini anlattı. Fofana: "Manisa FK maçına konsantre olup çok maç kazanmak istiyoruz" Yeni transferlerden Burkino Fasolu sol bek Adama Fofana da teknik direktör Bamba'nın görev verdiği her bölgede oynayıp kendini geliştirmeye çalıştığını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Sadece konsantre olup daha iyiye gitmeyi hedeflemeliyiz. Hedefimiz çok maç kazanmak ve buna adım adım gidiyoruz. İlk amacımız Manisa FK maçını kazanmak. Her zaman taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Biz onlarsız hiçbir şeyiz. Onlar gelip desteklesin biz de elimizden geleni yapalım." Şenyurt: "Hocamızın taktikleriyle daha iyiye gideceğiz" Orta sahada görev yapan 20 yaşındaki Devran Şenyurt da Manisa FK karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını dile getirerek, şöyle konuştu: "Taraftarımızı mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hocamız, oyun ve taktik açısından bize iyi geldi. Takım içinde arkadaşlık ortamı da iyi. Son 2 maçta kötü sonuçlar aldık ama düzeltmek için elimizden geleni yapıyor, sert, yoğun ve taktiksel çalışıyoruz. İnşallah iyi gidişat yakalayıp bunu sürdüreceğiz."

Adanaspor, gözünü Manisa FK ile oynayacağı deplasman maçına çevirdi Haber

Adanaspor, gözünü Manisa FK ile oynayacağı deplasman maçına çevirdi

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Pendikspor'a 4-3 mağlup olan Adanaspor, gözünü Manisa FK ile oynayacağı deplasman maçına çevirdi. Çatalan Tesisleri’nde yoğun bir şekilde süren hazırlık çalışmalarında futbolcular, fitness ve kondisyon hareketlerinin ardından yenilenme çalışmaları gerçekleştirdi. Pendikspor maçının ardından yaşanan yanlış anlamalara açıklık getirdi. Hazırlıklar Çatalan tesislerinde çalışma devam ediyor Manisa hazırlıklarına başlayan turuncu beyazlı ekipte çalışmalar Çatalan Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor. Toros Kaplanları gerçekleştirdiği haftanın ilk antrenmanında, fitness salonunda ısınma ve kondisyon hareketleri yaptı. Daha sonra antrenman yenilenme çalışmalarıyla sona erdi. “90 Dakika boyunca arkamızda duran bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” Adanasporlu oyunculardan Turgay Gemicibaşı, Pendik maçını değerlendirirken yanlış anlaşılan bazı durumlara değinerek şu ifadeleri kullandı: “Geriye düştüğümüz maçta güzel pozisyonlar bularak beraberliği yakaladık ancak skoru koruyamadık. Maç sonu bir taraftarımız maçın heyecanı nedeniyle takım arkadaşlarıma bazı ithamlarda bulundu. Bende soyunma odasına giderken kendisine bağırmaması gerektiğini söyledim. Ancak bazı sosyal medya sayfalarında benim taraftarlarımıza küfür ettiğim söyleniyor. Ortada küfür yoktur. Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu belirtmek istedim. Bizi kayıtsız şartsız destekleyen, 90 dakika boyunca arkamızda duran bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlarda tüm taraftarlarımızı mutlu edecek skorlar almak için çalışmalara devam edeceğiz.”

Adanaspor Başkanı Bostancı’dan taraftara müjde: Yeni transferler yolda Haber

Adanaspor Başkanı Bostancı’dan taraftara müjde: Yeni transferler yolda

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı, Trendyol 1. Lig ekibinin taraftarlarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Adanaspor Taraftarlar Derneği’nde düzenlenen toplantıda, taraftarların taleplerini dinleyen Bostancı, takımın transfer süreci ve kulübün geleceği hakkında bilgiler paylaştı. Asil Bostancı, “Biz taraftarla barıştık. Daha da iyi olacağız, kitlelere hitap edeceğiz. Öncelikle stada tekrar seyirciyi, taraftarı çekmek istiyoruz. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Mücadele eden ve başarılı olacak bir takım oluşturacağız. Transfer süreci devam ediyor. Bu yönde çalışmalarımız da var. İnşallah daha iyisini sunacağız” diye ifade etti. “Bu ekibe en az 4-5 tecrübeli oyuncu alacağız” Asil Bostancı transfer hakkında önemli açıklamalarda bulanarak şu ifadeleri kullandı: “Takımın transfere ihtiyacının olduğu ortada. Çalışmalarımız sürüyor, panik transferi yapmak istemiyoruz. Bu ekibe en az 4-5 tecrübeli oyuncu alacağız. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Ayaklarımız yere basarak takıma katkı koyacak oyuncu almak istiyoruz. Aceleci olursak takıma zarar verebiliriz. O nedenle biraz daha sabır diyorum. Takımımızın çok genç olduğunu bende biliyorum, mutlaka transferlerle takımımızın daha iyi konuma geleceğinin sözünü verebilirim” diye konuştu. “Taraftarlarımıza bir kaç yerde daha store açacağız” Bostancıstadyum önünde kurulan storeyi hakkında şunları söyledi: “Stadyum önünde ilk storeyi kurduk, bumu dendi. Hemen olacak bir şey değil. Nitekim Optimum'un hemen yanı başında bir store oluşturuyoruz. Ürünlerimiz çoğalacak. Taraftarlarımıza bir kaç yerde daha store açacağız. Buradan amacımız kar etmek olmayacak, yeter ki taraftarlarımız gitsinler ürünlerimizden alsınlar. Biz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirirken, taraftarlarımızın da tribünlere gelmesini, kombine veya bilet almalarını bekliyoruz. Localarımızın satışına hız verdik, İstanbul'da iş insanlarına çok sayıda loca satışını yaptık” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.