TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor Başkanı Bostancı’dan taraftara müjde: Yeni transferler yolda

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı, taraftarlarla buluştuğu toplantıda kulübün geleceği ve transfer süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bostancı, en az 4-5 tecrübeli oyuncu transfer edeceklerini belirtirken, taraftarların beklentilerini karşılayacak yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 13:44
Kaynak: Meryem Ünal
Adanaspor Başkanı Bostancı’dan taraftara müjde: Yeni transferler yolda

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı, Trendyol 1. Lig ekibinin taraftarlarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Adanaspor Taraftarlar Derneği’nde düzenlenen toplantıda, taraftarların taleplerini dinleyen Bostancı, takımın transfer süreci ve kulübün geleceği hakkında bilgiler paylaştı.

Asil Bostancı, “Biz taraftarla barıştık. Daha da iyi olacağız, kitlelere hitap edeceğiz. Öncelikle stada tekrar seyirciyi, taraftarı çekmek istiyoruz. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Mücadele eden ve başarılı olacak bir takım oluşturacağız. Transfer süreci devam ediyor. Bu yönde çalışmalarımız da var. İnşallah daha iyisini sunacağız” diye ifade etti.

“Bu ekibe en az 4-5 tecrübeli oyuncu alacağız”

Asil Bostancı transfer hakkında önemli açıklamalarda bulanarak şu ifadeleri kullandı: “Takımın transfere ihtiyacının olduğu ortada. Çalışmalarımız sürüyor, panik transferi yapmak istemiyoruz. Bu ekibe en az 4-5 tecrübeli oyuncu alacağız. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Ayaklarımız yere basarak takıma katkı koyacak oyuncu almak istiyoruz. Aceleci olursak takıma zarar verebiliriz. O nedenle biraz daha sabır diyorum. Takımımızın çok genç olduğunu bende biliyorum, mutlaka transferlerle takımımızın daha iyi konuma geleceğinin sözünü verebilirim” diye konuştu.

“Taraftarlarımıza bir kaç yerde daha store açacağız”

Bostancıstadyum önünde kurulan storeyi hakkında şunları söyledi: “Stadyum önünde ilk storeyi kurduk, bumu dendi. Hemen olacak bir şey değil. Nitekim Optimum'un hemen yanı başında bir store oluşturuyoruz. Ürünlerimiz çoğalacak. Taraftarlarımıza bir kaç yerde daha store açacağız. Buradan amacımız kar etmek olmayacak, yeter ki taraftarlarımız gitsinler ürünlerimizden alsınlar. Biz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirirken, taraftarlarımızın da tribünlere gelmesini, kombine veya bilet almalarını bekliyoruz. Localarımızın satışına hız verdik, İstanbul'da iş insanlarına çok sayıda loca satışını yaptık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.