TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, hedefini açıkladı

Adana Demirspor'un Yunan asıllı Avustralyalı teknik direktörü Michael Valkanis, mavi-lacivertli ekibin Bolu kampındaki 2 antrenmanı sonrası yaptığı açıklamada, "Herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz" diyerek hedef belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 11:56
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, hedefini açıkladı

TFF Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'un Yunan asıllı Avustralyalı teknik direktörü Michael Valkanis, mavi-lacivertli ekibin Bolu kampındaki 2 antrenmanı sonrası yaptığı açıklamada, "Herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz" diyerek hedef belirtti.

Adana Demirspor'un yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktör Michael Valkanis idaresinde Bolu'da devam ediyor. Yunan asıllı Avustralyalı teknik direktör Michael Valkanis kontrolünde kapsamlı bir antrenman programı uygulayan mavi-lacivertliler, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Valkanis, mavi-lacivertli ekibin Bolu kampındaki 2 antrenmanı sonrası önemli açıklamalar yaptı ve hedeflerine değindi.

"Her şeyden önce mavi-lacivertli ekipte olmaktan çok mutluyum" diyen Michael Valkanis, şunları kaydetti:

"Ekibimizdeki herkes çok iyi. İşlerin iyi yürümesi için koordineli bir şekilde çalışıyorlar. İlk 2 antrenmanımız çok iyi geçti. Futbolcularımdan çok mutluyum. Çok iyi çalışıyorlar. Onlardan istediğimiz de bu. Çünkü herkesin gurur duyacağı oluşturmak istiyoruz. Savaşan, mücadele eden ve her maç yüzde yüz performans gösteren bir takım oluşturmak çok önemli. Bu da taraftarımızı mutlu edecektir. Antrenmanda ilk gördüğüm mutluluk verici konu, takımda görmek istediğimiz temel ilkeleri oyuncularımızın şimdiden anlayıp bunu sahada uygulamaya başlamaları oldu.

Adana'ya gitmeyi ve özellikle sahamızda oynamayı da sabırsızlıkla bekliyorum. En önemli konulardan biri de taraftarımızın bizi destekleyerek sahada 12. oyuncumuz olmaları. Ben de oyunculuğumdan, bağıran ve takıma enerji katan taraftarın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Takımla ilgili ilk izlenimim, harika bir enerjiye sahipler. Onların enerjisiyle taraftarımızın enerjisi birleştiğinde, çok özel şeyler yapacağız. Oyuncularımızın taraftar desteğine her zaman ihtiyacı var."

Adana Demirspor ilk etap kampına 22 Temmuz'a kadar Bolu'da devam edecek, 23 Temmuz'da ise ikinci etap kampı için İtalya'ya gidecek.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.