TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Michael Valkanis

İLKHABER-Gazetesi - Michael Valkanis haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Michael Valkanis haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Michael Valkanis: Harry Potter değilim, çok çalışarak daha iyi olacağız Haber

Michael Valkanis: Harry Potter değilim, çok çalışarak daha iyi olacağız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, Çaykur Rizespor maçının ardından, ,“Ben Harry Potter değilim. Elimizdeki kadroyla sezon sonunda ligi nerede bitireceğimizi söylemek çok erken. İlk yarı benim için bir hayal kırıklığı olsa da ikinci yarı reaksiyondan memnunum” dedi. Trendyol Süper Lig’in 2.haftasında Adana Demirspor evinde karşılaştığı Çaykur Rizespor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, “Bugün ilk yarı istediğimiz performansı sergileyemedik. Yeterli değildik ama en azından ikinci yarı takımım reaksiyon verip daha iyi bir performans sergiledi. Rakip bizden daha güçlüydü. Sonuç bizi mutlu etmedi. Ne olursa olsun galip gelmek istiyorduk ama takımdan mutluyum. Takımımın daha çok çalışarak daha iyi olacağından eminim” ifadelerini kullandı. “Çok çalışarak daha iyi olacağız” Gazetecilerin ‘Adana Demirspor’u sezon sonu nerede görüyorsunuz?’ sorusuna ise Valkanis, “Ben Harry Potter değilim. Ne olacağı konusunda bir şey söyleyemem ama bu takımla birlikte çok yol kat edebiliriz. Geçen hafta bunu Fenerbahçe karşılaşmasının ikinci yarısında çok iyi bir şekilde gösterdik. Oyuncularıma tamamen güveniyorum. Bunu antrenmanda da gördüm. Yüzde yüzlerini veriyorlar. Elimizdeki kadroyla sezon sonunda ligi nerede bitireceğimizi söylemek çok erken. İlk yarı benim için bir hayal kırıklığı olsa da ikinci yarı reaksiyondan memnunum. Çok çalışarak daha iyi olacağız” diye konuştu. “Yusuf’tan memnunum” Yusuf Sarı’nın durumu hakkında da konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, “Yusuf çok kaliteli bir oyuncu. Maalesef kendisi sezon başındaki kampa geç katıldı. Yusuf gerçekten çok çalışıyor. Bu yüzden tekrardan eski bildiğimiz Yusuf gibi olacak. Biraz daha Yusuf konusunda sabırlı olmanız gerekiyor. Kendisini zorluyor ve kendisinden memnunum” dedi.

Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Eren Dönmezer'in oyuncu Çağatay Ulusoy ile şaşırtan benzerliği Haber

Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Eren Dönmezer'in oyuncu Çağatay Ulusoy ile şaşırtan benzerliği

TFF Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonu ilk haftasında deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe karşılaşmasında başarılı performansıyla spor kamuoyunun ilgisini çeken Adana Demirspor'un 15 yaşındaki Hataylı kalecisi Deniz Eren Dönmezer, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile şaşırtan benzerliğiyle de gündeme geldi. Süper Lig’in açılış haftasında Fenerbahçe, konuk takım Adana Demirspor’u 1-0 yendi. Mavi-Lacivertli takımın kalesini koruyan 1.90 boyunda olan Hatay'lı kaleci Deniz Eren Dönmezer, bu karşılaşmadaki performansıyla, dikkati çeken isimlerden oldu. Dönmezer, maç sonrasında büyük övgü aldı ve sosyal medyada da gündem oldu. Adana Demirspor'un teknik direktörü Michael Valkanis, tüm oyuncularının performansıyla gurur duyduğunu belirtirken, Deniz Eren Dönmezer'den de övgüyle bahsetti. Fenerbahçe’nin, Adana Demirspor’un kalesini koruyan 15 yaşındaki kaleci Deniz Eren Dönmezer için resmi teklif yaptığı ancak, Başkan Murat Sancak'ın bu teklifi reddettiği de öne sürüldü. Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük ölçüde etkilenen illerden olan Hatay'da da, Atınözü ilçesinden olan başarılı kaleci Deniz Eren Dönmezer'den övgüyle bahsedildi. Yapılan bir paylaşımda, "Altınözülü hemşerimiz Deniz Eren Dönmezer, Adana Demirspor'un kalecisi olarak Fenerbahçe maçına çıktı. Trendyol Süper Lig'in en geç sporcusu olan Altınözü Karbeyaz Mahallemizden olan 15 yaşında Deniz Eren Dönmezer, Adana Demirspor - Fenerbahçe maçına başarılı bir şekilde ilk maçına çıktı. Hemşerimize başarılar diliyoruz." ifadeleri yer aldı. Amatör lig takımlarından Çukurova Demirspor'da yetişen Deniz Eren Dönmezer'in ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile olan benzerliği de dikkati çeken bir detay oldu.  Adana Demirspor'un yetenekli kalecisi 1.90 boyundaki Deniz Eren Dönmezer, futbol sahalarındaki başarılı performansının yanı sıra, son olarak Gaddar isimli dizide rol alan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile şaşırtıcı bir benzerlik taşıyor. İkili arasındaki bu benzerlik, sadece fiziksel görünüşle sınırlı kalmayıp, yüz hatları ve ifadeleriyle de dikkat çekiyor. 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, hedefini açıkladı Haber

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, hedefini açıkladı

TFF Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'un Yunan asıllı Avustralyalı teknik direktörü Michael Valkanis, mavi-lacivertli ekibin Bolu kampındaki 2 antrenmanı sonrası yaptığı açıklamada, "Herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz" diyerek hedef belirtti. Adana Demirspor'un yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktör Michael Valkanis idaresinde Bolu'da devam ediyor. Yunan asıllı Avustralyalı teknik direktör Michael Valkanis kontrolünde kapsamlı bir antrenman programı uygulayan mavi-lacivertliler, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Valkanis, mavi-lacivertli ekibin Bolu kampındaki 2 antrenmanı sonrası önemli açıklamalar yaptı ve hedeflerine değindi. "Her şeyden önce mavi-lacivertli ekipte olmaktan çok mutluyum" diyen Michael Valkanis, şunları kaydetti: "Ekibimizdeki herkes çok iyi. İşlerin iyi yürümesi için koordineli bir şekilde çalışıyorlar. İlk 2 antrenmanımız çok iyi geçti. Futbolcularımdan çok mutluyum. Çok iyi çalışıyorlar. Onlardan istediğimiz de bu. Çünkü herkesin gurur duyacağı oluşturmak istiyoruz. Savaşan, mücadele eden ve her maç yüzde yüz performans gösteren bir takım oluşturmak çok önemli. Bu da taraftarımızı mutlu edecektir. Antrenmanda ilk gördüğüm mutluluk verici konu, takımda görmek istediğimiz temel ilkeleri oyuncularımızın şimdiden anlayıp bunu sahada uygulamaya başlamaları oldu. Adana'ya gitmeyi ve özellikle sahamızda oynamayı da sabırsızlıkla bekliyorum. En önemli konulardan biri de taraftarımızın bizi destekleyerek sahada 12. oyuncumuz olmaları. Ben de oyunculuğumdan, bağıran ve takıma enerji katan taraftarın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Takımla ilgili ilk izlenimim, harika bir enerjiye sahipler. Onların enerjisiyle taraftarımızın enerjisi birleştiğinde, çok özel şeyler yapacağız. Oyuncularımızın taraftar desteğine her zaman ihtiyacı var." Adana Demirspor ilk etap kampına 22 Temmuz'a kadar Bolu'da devam edecek, 23 Temmuz'da ise ikinci etap kampı için İtalya'ya gidecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.