TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana 01 FK, Kırklarelispor maçına odaklandı

TFF 2. Lig’de mücadele eden Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, Kırklarelispor karşılaşması için antrenmanlara başladı. Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, takımlarının Pazar günü oynayacakları maça tamamen odaklandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 11:16
Kaynak: SERHAT AKARSU
Adana 01 FK, Kırklarelispor maçına odaklandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, hafta sonu Kırklarelispor ile oynayacağı maç için hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman, dayanıklılık ve dar alan oyunlarıyla tamamlandı.

Adana 01 FK, Kırklarelispor maçına odaklandı 2

Kırklarelispor ile Pazar günü saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadında karşılaşacağı maça odaklandıklarını aktaran Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, takımın bu maça tüm dikkatini verdiğini belirtti.

Adana 01 FK, Kırklarelispor maçına odaklandı 3

LİGDE 2 MAÇTA 4 PUAN

Adana 01 FK, ligde oynadığı iki maçta bir galibiyet ve bir beraberlik aldı. Tekin Turhan, "Tarsus Şehir Stadı'nda Kepezspor'u 1-0 yendik ve deplasmanda Isparta 32 Spor ile 1-1 berabere kaldık. En önemli maç her zaman en yakın maçtır. Şu an tamamen Kırklareli maçına odaklanmış durumdayız" dedi.

Adana 01 FK, Kırklarelispor maçına odaklandı 4

TARAFTARA BÜYÜK ÇAĞRI

Kırklarelispor karşılaşmasında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Turhan, "Taraftarlarımız bize her maçta büyük bir güç veriyor. Onların desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Başkan Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda takımın adım adım birinci lige yürüyeceğini söyledi.

Adana 01 FK, Kırklarelispor maçına odaklandı 5

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.