TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana 01 FK, Kırklarelispor maçı öncesi moral depoladı

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, Kırklarelispor ile 3. haftada karşılaşacağı maç öncesinde antrenmanlarını sürdürürken, Başkan Menderes Kutlu’nun yakın dostu Suat Kızıldağ takıma moral ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 11:25
Kaynak: SERHAT AKARSU
Adana 01 FK, Kırklarelispor maçı öncesi moral depoladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, 3. hafta karşılaşmasında Kırklarelispor’u konuk edecek. 15 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadı’nda oynanacak önemli mücadele öncesi sarı-siyahlılar, moral depoladı.

Mersin’de oynanacak karşılaşmanın hakemi Mehmet Terece olurken, Adana 01 FK antrenmanlarına aralıksız devam etti.

SUAT KIZILDAĞ’DAN MORAL ZİYARETİ

Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu’nun yakın arkadaşı ve iş insanı Suat Kızıldağ, KırklareliSpor maçı öncesinde takımı ziyaret ederek moral desteğinde bulundu. Ziyaret sırasında takıma tatlı ikramında bulunan Kızıldağ, futbolculara hafta sonu oynanacak maç için başarı dileklerini iletti. Takımın moralini yükselten bu ziyaret, oyuncular ve teknik ekip tarafından memnuniyetle karşılandı.

Adana 01 FK, Kırklarelispor maçı öncesi moral depoladı 2

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA TEŞEKKÜR

Adana 01 FK, resmi sosyal medya hesabından ziyarete dair bir paylaşımda bulunarak Suat Kızıldağ’a teşekkür etti. Paylaşımda, “Başkanımızın Yakın Dostu İş İnsanı Suat Kızıldağ, antrenmanımızı ziyaret ederek takımımıza tatlı ikramında bulunup, hafta sonu oynayacağımız karşılaşma için başarı dileğinde bulundu. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kadraja sığmayan kocaman bir aileyiz” ifadeleri kullanıldı.

MAÇ ÖNCESİ MORAL DEPOLANDI

Kırklarelisporile yapılacak karşılaşma öncesinde gelen bu destek, sarı-siyahlı ekibin moralini yükseltirken, takım maça galibiyet parolasıyla çıkmaya hazırlanıyor.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.