TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Millî Takım'ın Galler ve İzlanda maçlarının aday kadrosu açıklandı

UEFA Uluslar Ligi’nde Galler ve İzlanda ile karşılaşacak olan A Millî Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu. İlk kez millî takıma davet edilen Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
A Millî Takım'ın Galler ve İzlanda maçlarının aday kadrosu açıklandı

A Millî Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi’nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçlar için hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella tarafından açıklanan 28 kişilik aday kadroda yeni isimler dikkat çekiyor.

İLK KEZ MİLLÎ TAKIMA DAVET EDİLEN İSİMLER

Montella, Galler ve İzlanda maçları için belirlediği aday kadroya Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu’nu ilk kez dâhil etti. Bu üç oyuncunun yanı sıra kadroda Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz ise sakatlıkları nedeniyle yer almadı.

GALLER VE İZLANDA MAÇLARININ PROGRAMI

A Millî Takım, 6 Eylül’de Galler’e konuk olacak, 9 Eylül’de ise İzlanda’yı İzmir’de bulunan Gürsel Aksel Stadyumu’nda ağırlayacak. Ay-Yıldızlı ekip, Galler karşılaşmasının hazırlıklarını TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde sürdürecek. Takım, 5 Eylül’de Cardiff’e giderek son hazırlıklarını maçın oynanacağı stadyumda tamamlayacak.

İZLANDA MAÇI ÖNCESİ HAZIRLIKLAR

Galler maçının ardından A Millî Takım, 7 Eylül’de İzmir’e dönecek ve İzlanda maçı hazırlıklarına başlayacak. Maç öncesi son antrenmanını 8 Eylül’de Gürsel Aksel Stadyumu’nda yapacak olan takım, aynı gün bir basın toplantısı da düzenleyecek.

A MİLLÎ TAKIM ADAY KADROSU

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Galatasaray), Merih Demiral (Al-Ahli Saudi FC), Mert Müldür (Fenerbahçe), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg)

Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Mustafa Hekimoğlu (Beşiktaş), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Umut Nayir (Konyaspor)

A Millî Takım'ın Galler ve İzlanda maçlarının aday kadrosu açıklandı 2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.