TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

34 yaşındaki İspanyol futbolcu Nacho, Real Madrid'den ayrıldı 

Real Madrid'in deneyimli savunma oyuncusu Nacho, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir açıklamayla takımdan ayrıldığını duyurdu. Başkan Florentino Perez, Nacho'ya kulübe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
34 yaşındaki İspanyol futbolcu Nacho, Real Madrid'den ayrıldı 

İspanya'nın Real Madrid kulübünde 14 sezon forma giyen Nacho Fernandez, takımdan ayrıldığını açıkladı. 34 yaşındaki futbolcu, duygusal bir veda mesajı ile Real Madrid'deki kariyerine son verdi.

"HAYATIMIN KULÜBÜNE VEDA EDİYORUM"

Nacho, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Buraya 10 yaşında geldim. Kazanmayı ve kaybetmeyi, savaşmayı ve acı çekmeyi, her zaman coşku ve kararlılıkla yaşamayı öğrendim. Hayatımın kulübü Real Madrid'e veda ediyorum."

FLORENTİNO PEREZ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI:

Real Madrid Başkanı Florentino Perez de Nacho'ya veda mesajı yayınladı. Perez, mesajında "Akademimize geldiğinden beri Nacho herkese örnek oldu. Herkesin sevgisini, takdirini ve hayranlığını kazandı." dedi.

BAŞARILI BİR KARİYER:

Madrid temsilcisiyle tüm kulvarlarda 364 maça çıkan Nacho, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 26 kupa kazandı. Başarılı defans oyuncusu, Real Madrid formasıyla La Liga'da 203, Copa del Rey'de 23, Şampiyonlar Ligi'nde 81, Süper Kupa'da 5, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda 2 ve UEFA Süper Kupası'nda 1 maça çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.