TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2024/25 sezonu yaz transfer dönemi bitiyor

Futbol dünyasında 2024/25 sezonunun yaz transfer dönemi, yarın gece yarısı itibarıyla kapanacak. Türkiye Futbol Federasyonu, ara transfer döneminin tarihlerini de açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
2024/25 sezonu yaz transfer dönemi bitiyor

Futbolseverlerin merakla beklediği transfer dönemi bugün sona eriyor. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 24 Haziran'da başlayan yaz transfer dönemi, 13 Eylül Cuma günü gece yarısı itibarıyla tamamlanacak.

SON DAKİKA TRANSFERLERİ

Transferin son gününde takımlar, kadrolarını güçlendirmek için son hamlelerini yapacak. Futbolseverler, bugün gün boyu transfer haberlerini yakından takip edecek. Özellikle büyük takımların son dakika sürprizleri yapması bekleniyor.

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

Yaz transfer dönemiyle birlikte futbolseverler, bir sonraki transfer döneminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi, 13 Ocak 2025'te başlayıp 11 Şubat 2025'te tamamlanacak.

TRANSFERDE YENİ BİR DÖNEM

Transfer döneminin sona ermesiyle birlikte takımlar, yeni sezon için kadrolarını oluşturmuş olacak. Futbolseverler ise yeni sezonun heyecanını yaşamaya başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.