TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yumurtalık Gençlik Kolları Başkanı Resul Taylan Tuğberk seçildi

CHP Yumurtalık İlçe Gençlik Kolları'nın 17. Olağan Kongresi'nde Resul Taylan Tuğberk yeniden başkan seçildi. İlçe Başkanı Rüştü Soylu, Tuğberk ve ekibini tebrik ederken, seçimde aday olan Kaan Arda Kale'ye de teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 09:56
Kaynak: Meryem Ünal
CHP Yumurtalık Gençlik Kolları Başkanı Resul Taylan Tuğberk seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yumurtalık İlçe Gençlik Kollarının 17. Olağan Kongresi, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kongreye İl başkan yardımcıları, belediye başkanı, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede, mevcut Gençlik Kolları Başkanı Resul Taylan Tuğberk, yeniden  görevine seçildi. CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, yaptığı açıklamada, yeniden seçilen Tuğberk’i ve yönetimini tebrik ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, “Mevcutta Yumurtalık Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten ve yeniden Gençlik Kolları Başkanı seçilen Sayın Resul Taylan Tuğberk ve yönetimini kutluyor ve yeni dönemde başarılar diliyorum. Ayrıca bu seçimde iddia ortaya koyan genç yoldaşım Sayın Kaan Arda Kale'ye süreçte gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kongrede, mevcut Gençlik Kolları Başkanı Resul Taylan Tuğberk, yeniden başkanlık görevine seçildi. CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, yaptığı açıklamada, yeniden seçilen Tuğberk’i ve yönetimini tebrik ederek, yeni dönemde başarılar diledi. CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, “Mevcutta Yumurtalık Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten ve yeniden Gençlik Kolları Başkanı seçilen Sayın Resul Taylan Tuğberk ve yönetimini kutluyor ve yeni dönemde başarılar diliyorum. Ayrıca bu seçimde iddia ortaya koyan genç yoldaşım Sayın Kaan Arda Kale'ye süreçte gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.