TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay Diş Hekimleri Odası’ndan Adana’ya teşekkür plaketi

Hatay Diş Hekimleri Odası, asrın felaketi olarak adlandırılan deprem sırasında gösterdiği destek ve dayanışma için Adana Diş Hekimleri Odası’na teşekkür plaketi verdi. Başkan Nebil Seyfettin, “Deprem sonrasında dayanışmanın önemini bir kez daha anladık,” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 09:52
Kaynak: BÜLTEN
Hatay Diş Hekimleri Odası’ndan Adana’ya teşekkür plaketi

Hatay Diş Hekimleri Odası (HDO) Başkanı Dt. Nebil Seyfettin asrın felaketi olarak adlandırılan ve on bir ilimizi kapsayan deprem felaketi sırasında kendilerine destek olup, ciddi dayanışma gösteren Adana Diş Hekimleri Odası (ADO) Yönetimine teşekkür ederek plaket verdi.

Doğal afetlerde dayanışmanın önemi

Hatay Diş Hekimleri Odası (HDO) YK Üyesi Dt. İhsan Cemal Melek ile birlikte Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler ve YK Üyelerini ziyaret ederek; yaşanan deprem felaketi sonrasında her türlü desteği verdikleri için sonsuz minnettar oldukları ifade eden Başkan Nebil Seyfettin, “Yaşadığımız korkunç felaket sonrası dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu gözlerimizle görüp, yaşadık. Hatay ve çevresinda çok büyük kayıplar oldu. Akrabalarımızı, meslektaşlarımızı, evlerimizi, işyerlerimizi kaybettik. Büyük acılar gördük. Zor zamanımızda yaşama bağlanmamızda, mesleğimizi sürdürerek depremden kurtulanlara sağlık hizmeti sunmamıza katkı vererek yanımızda olan Adana Diş Hekimleri Odası Yönetimine ve üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz. Ünit, kompresör gibi diş hekimliğinde kullanılan birçok malzeme desteği ve ayni yardım sağladınız. Defalarca Hataya gelerek yanımızda olup, güç ve moral verdiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.” diye konuştu.

Dt. Fatih Güler, “Tüm geliri Hatay Diş Hekimleri Odasına aktarılacak”

Adana Diş Hekimleri Odası (ADO) Başkan Vekili Dr. Dt. Metin Ersoy, Genel Sekreter Dr. Dt. Hasan Boğa, Sayman Dt. Mustafa Kalat, YK Üyeleri Dt. Nevin Kilecioğlu, Dr. Dt. İpek Aysan Meriç, Dt. Yunus Emre Kocacık, Denetleme Kurulu Üyeleri Dt. Ayşe Türk ve Dt. Eda Zaimoğlu ile Dt. Samuray Ülgen’in hazır bulunduğu ziyarette sadece Hatay’a değil, Maraş ve Adıyaman’a da konteyner ve mesleki malzeme gönderdiklerini söyleyen Başkan Dt. Fatih Güler, yaptığı açıklamada “Oda olarak önceden kurmuş olduğumuz ‘Dayanışma ve Destek Fonu’muzu harekete geçirerek deprem sonrası acil ihtiyaçları karşıladık. Bu anlamda her STK ve meslek örgütünün kendi çaplarında ‘Dayanışma ve destek Fonu’ kurmaları açılan meslek yaralarının sarılmasında önem arz edecektir. Depremin üzerinden bir buçuk yıl geçmesine rağmen içerisinde Hatay Diş Hekimleri Odası’nın da olduğu yaklaşık on diş hekimi hala konteynerde hizmet vermeye çalışıyor. Hem HDO’nın konteyner dışında bir yaşam alanına kavuşturabilmek hem de Adana olarak desteğimizi devam ettirmek için ‘Çukurova Diş Hekimliği Günleri Hatay’ı Kasım ayında Adana ‘da düzenleyeceğiz. Tüm geliri Hatay Diş Hekimleri Odasına aktarılacak. Tüm meslektaşlarımızı bu kongremize katılarak Hatay’a destek olmaya davet ediyoruz. Türkiye'nin bir afet ülkesi olduğunu unutulmamalı, tüm kuruluşlar afet anında kullanmak üzere bir ‘Dayanışma Destek Fonu’nu sürekli rezervde tutmasının gerekliliğine inanıyoruz. Her türlü doğal afetlere hazırlıklı olmalıyız” diye konuştu.

Adana Diş Hekimleri Odası

Açıklamaların ardından HDO Başkanı Dt. Nebil Seyfettin, ADO Başkanı Dt. Fatih Güler’e teşekkür plaketini takdim etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.