TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın Vural'a 'Yılın Doktoru' ünvanı verildi

Seyhan Devlet Hastanesi'nde Beyin Cerrahı olarak görev yapan Dr. Akın Vural, 14 Mart Tıp Bayramı'nda yılın doktoru seçilerek ödül aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 11:45
Kaynak: BÜLTEN
Akın Vural'a 'Yılın Doktoru' ünvanı verildi

Seyhan Devlet Hastanesi'nde Beyin Cerrahı Uzmanı olarak görev yapan Dr. Akın Vural, 14 Mart Tıp Bayramı'nda yılın doktoru seçildi. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Akın Vural'a 'Yılın Doktoru' ünvanı verildi 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık teşkilatında yapılan çalışmalardan örnekler vererek, doktorların emeklerine teşekkür etti. Yılın doktoru seçilen Akın Vural ise Hipokrat yeminine sadık kalarak hastalarını iyileştirme adına mesleki bilgi ve birikimini ortaya koyduğunu belirtti. Vural, ödüle layık görülmesinden dolayı teşekkürlerini iletti ve şunları söyledi: "Beni bu ödüle layık görüp yılın doktoru gibi ulvi bir sorumluluğu bana tevdi edenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Hastalarımızı iyileştirme yolunda aldığımız bu ödüller bizi daha da motive ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza sonsuz teşekkür ediyorum."

Akın Vural'a 'Yılın Doktoru' ünvanı verildi 3

Dr. Akın Vural'ın yılın doktoru seçilmesi, sağlık sektöründe öne çıkan başarılarını ve özverili çalışmalarını bir kez daha vurguladı ve meslektaşlarına örnek teşkil etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.