TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer Çelik: Netanyahu ve soykırım şebekesi insanlığa karşı işlediği suçlardan mahkum edilmeli

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin İsrail'in Uluslararası Adalet Divanı'nda soykırım suçlarıyla yargılanması için yaptığı başvurunun insani değerler adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 17:15
Kaynak: İHA
Ömer Çelik: Netanyahu ve soykırım şebekesi insanlığa karşı işlediği suçlardan mahkum edilmeli

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu ve soykırım şebekesinin insanlığa karşı işlediği suçların, insani değerler adına mahkum edilmesi için çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye, İsrail'in Uluslararası Adalet Divanına (UAD) yaptığı başvuruya ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Türkiye, İsrail'in Uluslararası Adalet Divanında (UAD) soykırım suçuyla yargılandığı davaya müdahil olmak üzere başvurusunu yaptı. Türkiye'nin Uluslararası Adalet Divanına yapmış olduğu bu başvuru, tüm insanlık adına ve insani değerleri barbarlık karşısında savunmak içindir. Çağdaş nazilerin vahşetlerine karşı insanlık adına atılmış güçlü bir adımdır. Netanyahu ve soykırım şebekesinin insanlığa karşı işlediği suçların, insani değerler adına mahkum edilmesi için çalışmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.