TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Bakanı Tunç: "Narin Güran soruşturmasında 21 şüpheli gözaltına alındı"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 21 şüphelinin gözaltına alınmasına yönelik talimat verildiğini açıkladı. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini ve ek savcıların görevlendirildiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 16:51
Kaynak: İHA
Adalet Bakanı Tunç: "Narin Güran soruşturmasında 21 şüpheli gözaltına alındı"

Adalet Bakanı Tunç, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran soruşturmasına ilişkin, "Narin soruşturmasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verildi" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini belirtti.

Tunç: "Soruşturmada 21 şüpheli gözaltına alındı, ek savcılar görevlendirildi"

Bakan Tunç, şu ifadelere yer verdi:

"Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.