TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı'nın programında kayıp genç kızların 3 yıldır yaşadığı dram ortaya çıktı

Müge Anlı'nın programında bu sabah kaybolan genç kızlar bulundu fakat genç kızlar öyle bir iddia da bulundu ki ortalık karıştı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 14:57
Kaynak: Haber Merkezi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp kızlarını bulmak için Müge Anlı'ya başvuran adam bu sabah kızlarının bulunduğu haberini aldı. Fakat genç kızlar öyle şeyler anlattı ki Müge Anlı ve stüdyo şoka uğradı. Genç kızlar Figen B. ve Bahar D. 4 yıldır istismara maruz kaldıklarını anlatınca Müge Anlı bu duruma büyük tepki gösterdi.

Müge Anlı Muğla Başsavcılığına ve Emniyet Teşkilatı'na seslenerek bu adamı almak için neyi bekliyorsunuz diye sitem etti. Bu çocukların sesini neden 10 yıldır kimsenin duymadığını söyleyince Baba iddiaları reddederek öyle bir hakkınız yok beni bununla suçlayamazsınız diye çıkıştı. Müge Anlı ise Baba'nın taciz görüntülerini izlediğini ve bunu reddemeyeceğini söyleyerek taciz olayını ispat edeceğini söyledi.

Müge Anlı'nın Programında Şok Edici Açıklamalar

Olayın araştırılması için programa çıkan Yalnız, yanında yaşayan Fitnat Ertekin ve Ertekin’in eski kocasından olan kızı G.D. ile birlikte canlı yayına katıldı. Yalnız, Fitnat Ertekin’in kızı B.D. (18) ve kızının arkadaşı F.T.B. (24) tarafından uyku ilacı ile etkisiz hale getirilip parasının çalındığını iddia etti. Canlı yayına katılan B.D. ve F.T.B., Yalnız’ın iddialarını reddederken, Müge Anlı tarafından evdeki cinsel istismar videoları olduğu ve bu videoların ellerinde bulunduğu açıklandı. Anlı, Yalnız’a "Senin bu kızlara neler yaptığının bütün videoları elimde, sen bu kızları nasıl buraya aramaya geldin ahlaksız" diyerek tepki gösterdi. Yalnız ise videoların gerçek olduğunu kabul etmekle birlikte, bu sırada uyku ilacı verilmiş olduğunu ve bilincinin yerinde olmadığını savundu. Programda ayrıca Yalnız'ın kızlara şiddet uyguladığı da iddia edildi.

Gözaltına Alındı

Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selahattin Yalnız’ı yaşadığı evde gözaltına aldı. Fitnat Ertekin ve üç kız da ifadeleri alınmak üzere emniyete getirildi. Yalnız’ın emniyete getirilişi sırasında öfkeli vatandaşlar linç girişiminde bulunarak zanlının üzerine yürüdü. Polis ekipleri, vatandaşları zorlukla sakinleştirdi.

müge anlı

müge anlı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.