TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Müge Anlı

İLKHABER-Gazetesi - Müge Anlı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Müge Anlı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı'da Mehmet Yörük olayında şok itiraf: Eşi Sebile hanım'dan çarpıcı açıklamalar Haber

Müge Anlı'da Mehmet Yörük olayında şok itiraf: Eşi Sebile hanım'dan çarpıcı açıklamalar

Osmaniye'de evinde çorba içtikten sonra fenalaşan ve şüpheli şekilde hayatını kaybeden 53 yaşındaki Mehmet Yörük’ün bir cinayete kurban gittiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı. Mehmet Yörük’ün ölümüyle ilgili aklında soru işaretleri olan büyük oğlu Ömer Furkan Yörük Müge Anlı’ya başvurmuştu. İddia, Mehmet Yörük’ü eşi Sebile Yörük ile onun üfürükçü sevgilisi Mustafa Samagan’ın iş birliği yapıp öldürdüğü yönündeydi. Müge Anlı’nın ısrarlı soruları karşısında Sebile Yörük, Mustafa Samagan’ın uygunsuz fotoğraflarını çekerek kendisini tehdit ettiğini, Mustafa ile dini nikahı kıydıklarını ve eşinin zehirlenerek öldüğünü canlı yayında itiraf etti. Mehmet Yörük’ten 4 ay kadar önce Mustafa Samagan’ın eşinin de ani ölümü yeni bir şüpheye neden oldu. Sebile Yörük’ün “Mustafa, getirdiği suyu Mehmet’e içirmemi istedi, çocuklara o suyu içirmememi tembihledi. Mustafa’nın getirdiği suyu yaptığım tarhana çorbasına katıp Mehmet’e içirdim. Mustafa benimle evlenebilmek için kocamı öldürdü. Utandığım için sakladım” şeklinde bir itirafta bulundu. Sebile Hanım’dan Şok İtiraf: Üfürükçü Mustafa uygunsuz fotoğraflarımı çekti Müge Anlı'nın canlı yayınında konuşan Sebile Hanım, üfürükçü Mustafa'nın kendisini tehdit ettiğini ve uygunsuz fotoğraflarını çektiğini itiraf etti. Sebile Hanım, Mustafa'nın son altı aydır evlerine sıkça geldiğini ve eşine zararlı şeyler içirdiğini belirtti. Ayrıca, Mustafa'nın kendisini tedavi edeceğini iddia ederek psikiyatrik rahatsızlıkları olduğunu söylediği Sebile Hanım, Mustafa'nın uygunsuz fotoğraflar çektiğini ve eşinin ölümünden önce bu olayların yaşandığını açıkladı. Sebile Hanım'ın bu itirafları, Mehmet Yörük'ün ölümü üzerindeki şüpheleri artırdı ve olayın seyrini değiştirdi. KOMŞU İDDİASI: SEBİLE HANIM KOCASININ VEFATINDAN SONRA MUSTAFA İLE İMAM NİKAHI KIYDI Canlı yayına telefon ile bağlanan Sebile Hanımın komşusu, Mehmet Yörük'ün öldüğü gün üfürükçü Mustafa'nın evde oldugunu ve hastaneye birlikte gittiklerini söyledi. Sebile Hanım'ın ise eşinin ölümünden sonra Mustafa ile imam nikahı kıydıklarını söyledi. SEBİLE HANIMDAN ŞOK İTİRAF: ''EŞİME SU İÇİRDİ'' Sebile Hanım Müge Anlıda şok itirafta bulunarak üfürükçü Mustafa'nın eşini öldürdüğünü söyledi. Sebile Hanım Mustafa'nın su getirdiğini ve eşi Mehmet Yörüke bu suyu içirdiğini ve zehirlediğini söyledi. Sebile Hanım günlerce Mustafa'nın elindeki uyguzsuz fotoğraflarla kendisini tehdit ettiğini söyledi. ÇOCUKLAR İSYAN ETTİ Stüdyoya gelen üfürükçü Mustafa iddiaları kabul etmedi. Mehmet Yörük'ün çocukları itirafta bulunması için sitem etti. GÖZALTINA ALINDI Sebile Yörük’ün cinayet itirafı karşısında sessizliğiyle dikkat çeken Mustafa Samagan ise suçlamaları reddetti. Şoke eden itirafla sıcak dakikaların yaşandığı Müge Anlı stüdyosuna gelen polis ekipleri Sebile Yörükçü ve Mustafa Samagan’ı canlı yayında gözaltına aldı.

Müge Anlı'da adı geçen Güllü Çolak kimdir? Haber

Müge Anlı'da adı geçen Güllü Çolak kimdir?

Kahramanmaraş'ta iki aydır kayıp olan 33 yaşındaki Güllü Çolak, Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan şok edici iddialarla gündeme geldi. Güllü'nün eşi olduğunu iddia eden Mehmet Taşpınar, kayıp eşini aramak için programa başvurdu ancak ikilinin resmi olarak evli olmadığı ortaya çıktı. Güllü'nün aslında başka biriyle evli olduğu anlaşıldı. Güllü Çolak Kimdir? Güllü Çolak, Kahramanmaraş'ta kaybolduktan sonra Müge Anlı'nın programında bulundu. Geçmişte dolandırıcılık ve sahtekarlıkla suçlandığı iddia edilen Çolak'ın, kaybolduğu dönemde eşi olduğunu iddia eden Mehmet Taşpınar, aslında Güllü ile resmi nikahlarının olmadığını öğrendi. Kıyma Makinesi Olayı Nedir? Programa katılan Güllü Çolak’ın yeğeni Ahmet, ailenin karanlık sırlarını açığa çıkararak, babaannesi, halası Güllü ve amcası Durdu’nun birlikte bir cinayet işlediğini iddia etti. Ahmet’in iddialarına göre, kurbanın cesedi kıyma makinesinde öğütülüp lavaboya akıtıldı. Bu vahşi cinayetin yaklaşık 7-8 yıl önce gerçekleştiğini belirten Ahmet, kurbanın kimliği hakkında kesin bilgi veremedi ancak Güllü'nün başka bir evlilik vaadiyle dolandırdığı zengin bir adam olduğunu düşündüğünü söyledi. Cinayet ve Sonrası Ahmet'in ifadesine göre: Cinayet Planı ve İnfaz: Babaannesi Cennet, halası Güllü ve amcası Durdu, zengin bir adamı eve çağırarak öldürdüler. Cesedi kıyma makinesinde öğütüp lavaboya akıttılar. Kimlik Değişikliği: Cinayetin ardından amcası Durdu, ismini Taner olarak değiştirdi. Korkunç Detaylar: Babaannesi Cennet, sık sık kurbanın kötü kokusundan bahsederdi ve bu olay, ailenin kendi içinde tehdit unsuru olarak kullanılırdı. Mehmet Taşpınar da bu cinayet iddialarını doğruladı ve 2011 yılında Güllü'nün telefon konuşmalarında et makinesinde öğütülen birinden bahsettiğini duyduğunu söyledi. Ancak Güllü'nün dengesiz davranışları nedeniyle bu konuyu daha fazla araştırmadığını belirtti. Aile İçinde Bir Çete Ahmet'in anlatımına göre, babaannesi Cennet, halası Güllü ve amcası Durdu adeta bir çete gibi hareket ediyordu. Bu üçlü, geçmişte yaşadıkları olayları diğer aile üyelerine tehdit olarak kullanıyordu. Ahmet, cinayetin işlendiği dönemde genç olduğunu ve olayın tazeliği nedeniyle aile içinde sürekli konuşulduğunu belirtti. Ahmet, "Babaannem bir yıl boyunca bu olayı aklına getirdikçe midesi bulanırdı" ifadelerini kullandı. Müge Anlı'nın Tavrı Anlı, "İnsanın bildiklerini saklaması doğru değildir" diyerek, Ahmet’in cesur açıklamalarını takdir etti ve programın seyrini değiştiren bu bilgilerin üzerinin örtülmemesi gerektiğini vurguladı. Güllü Çolak'ın kayboluşuyla ilgili soruşturma devam ederken, Ahmet’in bu şok edici itirafları olayın çözülmesinde önemli bir adım olarak görülüyor. Ailenin geçmişine dair bu karanlık sırların ortaya çıkmasıyla birlikte, yetkililer bu iddiaları detaylı bir şekilde araştırmaya başladı.

Müge Anlı'nın programında kayıp genç kızların 3 yıldır yaşadığı dram ortaya çıktı Haber

Müge Anlı'nın programında kayıp genç kızların 3 yıldır yaşadığı dram ortaya çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp kızlarını bulmak için Müge Anlı'ya başvuran adam bu sabah kızlarının bulunduğu haberini aldı. Fakat genç kızlar öyle şeyler anlattı ki Müge Anlı ve stüdyo şoka uğradı. Genç kızlar Figen B. ve Bahar D. 4 yıldır istismara maruz kaldıklarını anlatınca Müge Anlı bu duruma büyük tepki gösterdi. Müge Anlı Muğla Başsavcılığına ve Emniyet Teşkilatı'na seslenerek bu adamı almak için neyi bekliyorsunuz diye sitem etti. Bu çocukların sesini neden 10 yıldır kimsenin duymadığını söyleyince Baba iddiaları reddederek öyle bir hakkınız yok beni bununla suçlayamazsınız diye çıkıştı. Müge Anlı ise Baba'nın taciz görüntülerini izlediğini ve bunu reddemeyeceğini söyleyerek taciz olayını ispat edeceğini söyledi. Müge Anlı'nın Programında Şok Edici Açıklamalar Olayın araştırılması için programa çıkan Yalnız, yanında yaşayan Fitnat Ertekin ve Ertekin’in eski kocasından olan kızı G.D. ile birlikte canlı yayına katıldı. Yalnız, Fitnat Ertekin’in kızı B.D. (18) ve kızının arkadaşı F.T.B. (24) tarafından uyku ilacı ile etkisiz hale getirilip parasının çalındığını iddia etti. Canlı yayına katılan B.D. ve F.T.B., Yalnız’ın iddialarını reddederken, Müge Anlı tarafından evdeki cinsel istismar videoları olduğu ve bu videoların ellerinde bulunduğu açıklandı. Anlı, Yalnız’a "Senin bu kızlara neler yaptığının bütün videoları elimde, sen bu kızları nasıl buraya aramaya geldin ahlaksız" diyerek tepki gösterdi. Yalnız ise videoların gerçek olduğunu kabul etmekle birlikte, bu sırada uyku ilacı verilmiş olduğunu ve bilincinin yerinde olmadığını savundu. Programda ayrıca Yalnız'ın kızlara şiddet uyguladığı da iddia edildi. Gözaltına Alındı Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selahattin Yalnız’ı yaşadığı evde gözaltına aldı. Fitnat Ertekin ve üç kız da ifadeleri alınmak üzere emniyete getirildi. Yalnız’ın emniyete getirilişi sırasında öfkeli vatandaşlar linç girişiminde bulunarak zanlının üzerine yürüdü. Polis ekipleri, vatandaşları zorlukla sakinleştirdi.

Müge Anlı'nın programında mutlu son: Lamia ailesini tercih etti Haber

Müge Anlı'nın programında mutlu son: Lamia ailesini tercih etti

Naile Sayınkarakaya, 18 yaşındaki kızı Lamia Sayınkarakaya'nın 46 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı'nın programında sesini duyurmuştu. Genç kız, Müge Anlı ve ekibinin yoğun çabaları sonucunda bulundu ve ailesiyle kavuştu. Ancak, Lamia'nın açıklamaları beklenmedik bir şekilde programın seyrini değiştirdi. Genç kız, kaçtığı adam olan Murat'ı sevdiğini ve ilişkilerini ailesinin kabul etmesini istedi. Bu durum Müge Anlı'nın ikna çabalarını da boşa çıkardı. Öte yandan, Lamia'nın Murat ile ilişkisi hakkındaki yaşadığı çelişkiler dikkat çekti. Önce Murat'ın yaşını yanlış söylediğini iddia eden Lamia, ardından onunla evlenmeye karar verdiğini söyledi. Ayrıca, Lamia'nın annesi ile yaşadığı yaş farkı konusundaki karşıtlık da programın gergin anlarını artırdı. Programın sonunda Lamia, ısrarla Murat ile evlenme kararlılığını sürdürdüğünü belirterek, ailesinin itirazlarına rağmen fikrini değiştirmediğini açıkladı. Bugün ise durum farklıydı. Lamia ailesiyle ilgili düşüncesini tamamen değiştirip ailesini tercih etti. LAMİA AİLESİNİ TERCİH ETTİ Lamia Müge Anlı'nın ekibi'nin yoğun uğraşları sonucu ikna edilerek ailesiyle kavuştu. Sevgilisi Murat'ın yengesiyle ilişkisi olduğunu söyleyerek itiraflarda bulundu. Murat'ın abisinin eşi ile ilişkisini Müge Anlı'nın programında itiraf etmesi herkesi şoka uğrattı. Lamia son olarak Murat'ın yengesinin kendisine yönelik tehditlerine boğun eğmeyeceğini ve korkmadığını belirterek ailesinin yanında olmayı tercih etti.

Müge Anlı'nın programında dram: 18 yaşındaki Lamia neden 47 yaşındaki adam ile evlenmek istiyor? Haber

Müge Anlı'nın programında dram: 18 yaşındaki Lamia neden 47 yaşındaki adam ile evlenmek istiyor?

Naile Sayınkarakaya, 18 yaşındaki kızı Lamia Sayınkarakaya'nın 46 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia ettiği Müge Anlı'nın programında yaşananlar herkesi şaşırttı.  Genç kız, Müge Anlı ve ekibinin yoğun çabaları sonucunda bulundu ve ailesiyle kavuştu. Ancak, Lamia'nın açıklamaları beklenmedik bir şekilde programın seyrini değiştirdi. Genç kız, kaçtığı adam olan Murat'ı sevdiğini ve ilişkilerini ailesinin kabul etmesini istedi. Bu durum Müge Anlı'nın ikna çabalarını da boşa çıkardı. Öte yandan, Lamia'nın Murat ile ilişkisi hakkındaki yaşadığı çelişkiler dikkat çekti. Önce Murat'ın yaşını yanlış söylediğini iddia eden Lamia, ardından onunla evlenmeye karar verdiğini söyledi. Ayrıca, Lamia'nın annesi ile yaşadığı yaş farkı konusundaki karşıtlık da programın gergin anlarını artırdı. Evlenmek istediği adam sabıkalı ve madde bağımlısı çıktı Müge Anlı, Murat'ın madde kullanımıyla ilgili sabıkalarını gündeme getirerek Lamia'yı ikna etmeye çalıştı. Ancak, Lamia, Murat'ın madde kullanmadığını ve kendisinin de bu konuda temiz olduğunu savundu. Programın sonunda Lamia, ısrarla Murat ile evlenme kararlılığını sürdürdüğünü belirterek, ailesinin itirazlarına rağmen fikrini değiştirmediğini açıkladı. Müge Anlı'nın programı, Lamia'nın ailesiyle buluşması ve yaşanan duygusal anlarla izleyicilerin dikkatini çekti. Ancak, Lamia'nın kararlılığı ve ailesinin endişesi arasındaki çatışma, olayın farklı bir boyut kazanmasına neden oldu. 1 Haziran'da evleniyorum Yayına bağlanan Murat'ın annesi Lamia'nın 1 Haziran'da, yani doğum gününde, nikah tarihi aldığını söyledi. Müge Anlı'nın sorusu üzerine Lamia bu iddiayı kabul etti. Reklam sonrası Lamia, "Fikrim değişmedi. Evleniyorum" dedi. Lamia Uşağa dönmek istiyor ama evlenmek istemiyor Annesinin bütün çabalarına rağmen Lamia eve dönmek istemiyor. Annesinin seni yurtdışına gönderirim istediğin hayatı yaşarsın söylemlerine rağmen Lamia ısrarla Uşağa dönmek istediğini söyledi. Müge Anlı'nın evlenmek istiyor musun? sorusuna Lamia evliliğe hazır değilim ama ailemin yanına dönmek istemiyorum cevabını verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.