TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da uluslararası suç örgütlerine darbe

İstanbul'da uluslararası suç örgütlerine büyük darbe! Fransa ve Hollanda'dan aranan 2 isim yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 12:47
Kaynak: Haber Merkezi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlükleri tarafından düzenlenen başarılı operasyonlarla, uluslararası suç örgütlerine büyük bir darbe vuruldu. Fransa ve Hollanda tarafından çıkartılan İnterpol Kırmızı Bülteni ve Kırmızı Difüzyon Mesajıyla aranan iki önemli isim, İstanbul'da yakalandı.

28 Şubat 2024 tarihinde Edirne İpsala Kara Hudut kapısından ülkemize giriş yaptığı belirlenen ve hakkında 2024 yılı Nisan ayında İnterpol tarafından kırmızı bülten yayınlanan Sead Dedeic, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Hollanda tarafından çıkartılan İnterpol Kırmızı Difüzyon Mesajıyla (Acil Yakalama Mesajı) aranan ve ülkemize giriş yaparken yakalanan Hollandalı uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk de operasyon kapsamında gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonlarda başarılı sonuçlar alınmasında emeği geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özellikle Narkotik Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerini tebrik etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.